Hesabım
    “John Wick 3: Parabellum”dan Anjelica Huston Karesi Geldi!

    Devam filmi “John Wick 3: Parabellum”dan yeni bir kare yayınlandı.

    Sevilen aktör Keanu Reeves’in başrolünü üstlendiği aksiyon serisi “John Wick”in merakla beklenen devam halkası “John Wick 3: Parabellum”dan yeni bir görsel görücüye çıktı. Yeni görsel filmin yıldızı Reeves ve Oscar ödüllü başarılı aktris Anjelica Huston’a yer veriyor.

    Filmin oyuncu kadrosunda önceki filmlerden Laurence FishburneIan McShaneLance Reddick ve Ruby Rose yer alıyor. İlk iki filmde kamera arkasına geçen Chad Stahelski’nin yönetmenliğini üstlendiği filmde Oscar ödüllü Halle BerryHiroyuki SanadaAsia Kate DillonMark DacascosJason Mantzoukas, "Baskın"dan tanıdığımız Yayan RuhianCecep Arif Rahman ve dövüşçü Tiger Hu Chen de boy gösteriyor.

    John Wick iki nedenden ötürü firaridir. Kellesi üzerine 14 milyon dolarlık açık sözleşme konulmuştur ve temel bir kuralı ihlal etmiştir; Continental Hotel'de birini öldürmüştür. Kurbanı ise açık kontratı sunan Yüksek Masa üyesidir. İşi bitmiş olması gereken John'a otelin yöneticisi Winston tarafından bir saatlik bir kaçış süresi verilir. Ardından üyeliği iptal edilecek, tüm hizmetlerden men edilecek ve diğer üyelerle iletişimi kesilecektir. John'un New York City'den kaçma mücadelesinde güvenebileceği tek şey servis endüstrisidir.

    “John Wick 3: Parabellum” 17 Mayıs 2019 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top