Hesabım
    Rupert Grint Harry Potter Filmlerini İzleyemiyor!

    Rupert Grint'in Harry Potter fobisi varmış!

    Harry Potter serisinin Ron Weasley karakterini canlandıran yıldız oyuncularından Rupert Grint, filmler hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. Harry Potter serisinin bitmesinin ardından ortalıkta görünmemeye başlayan Rupert Grint, Harry Potter ile ilgili oluşan fobisi yüzünden seri bitmeden ayrılmayı bile düşündüğünü ifade etti.

    Harry Potter dünyasında Weasley ailesinin üyelerinden birini ve Harry Potter'ın en yakın arkadaşını canlandırmak üzere Ron Weasley karakteri için 11 yaşında seçilen ve şimdilerde 30 yaşında olan Rupert Grint'in yaşamı pek de düşündüğü gibi olmamış. Yaptığı açıklamaya göre erken yaşta gelen yoğun ilgi ve büyük şöhret, yıldız oyuncunun başa çıkamayacağı bir hale gelmiş. Rupert Grint o dönemlerde şöhretten o kadar çok yorulmuş ki, Harry Potter ve Azkaban Tutsağı'ndan sonra bir daha herhangi bir Harry Potter filmini izlemek istememiş. Hatta Grint, serinin dördüncü filmi olan Harry Potter ve Ateş Kadehi'nin ardından seriden ayrılmayı teklif etmiş. Ancak anlaşması gereği bunu başaramamış. Radio Times'a verdiği röportajda bu konu ile ilgili şu sözleri sarf ediyor: "Yalnızca ilk üç filmi izledim ve fena değillerdi. Aradan çok fazla zaman geçti. Artık kendimi o küçük çocuktan ayırabilirim. Harry Potter ve Felsefe Taşı'nı filmin galasının ardından yeniden izledim ve geriye dönüp bakmak fena bir his değildi."

    Rupert Grint, sözlerine şu şekilde devam etti: "Harry Potter öncesini hatırlamak için mücadele ediyorum. Galiba biraz kendimi kaybettim. Ünlü olduğunuzda karakteri canlandırmadığınızda bile o karaktere bürünmeniz kaçınılmaz oluyor." Grint açıklamasına "Görünmez olmak hala benim için çok zor. Bazen yalnızca sıradan şeyler yapmak istiyorsunuz. Hiçbir zaman hırslı biri olmadım. Harry Potter serisini bitirdikten sonra kendime bazı şeyleri kanıtlamak istedim. Ama biraz güvensiz bir insanım. " sözlerini ekledi. 

    J.K. Rowling'in eserlerinden uyarlanan Harry Potter serisinden 28 milyon dolar gelir elde eden Rupert Grint, şimdilerde bir BBC dizisi, The ABC Murders isimli Agatha Christie roman uyarlamasında başrol olarak John Malkovich'e eşlik ediyor. Dizide dedektif Crome'u canlandıran Grint, John Malkovich'in canlandırdığı Hercule Poirot'un sadık arkadaşını canlandırıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top