Hesabım
    Elle Fanning "Teen Spirit" Fragmanında Müzisyen Oluyor!

    Elle Fanning'in başrolünde yer aldığı Teen Spirit filminden fragman yayınlandı.

    Kariyerinde Neon Şeytan, Malefiz, Mary ShelleyPartilerde Kız Tavlama Sanatı gibi filmlere sahip olan birçok ödül sahibi başarılı yıldız oyuncusu Elle Fanning'in başrolünde yer aldığı müzikal gençlik filmi Teen Spirit'ten fragman yayınlandı. Max Minghella'nın yönetmen ve senarist koltuğuna oturduğu müzikal film, soluksuz bir başarı hikayesini konu ediniyor.

    Teen Spirit, hayallerine kavuşabilmek için şarkı yarışmasına katılan genç bir kızın hikayesini konu ediyor. Violet, küçük bir kasabada yaşayan utangaç bir genç kızdır. En büyük tutkusu şarkı söylemek olan genç kız hayallerinin peşinden gidebilmek için kasabadan ayrılmayı planlar. Bir şarkı yarışmasının ilanlarını gören Violet için hayalleri doğrultusunda harekete geçme zamanı gelmiştir. Ona bu zorlu macerasında karşısına çıkan bir akıl hocası yardım eder. Bu uluslararası yarışma Violet’ın sadece yeteneğinin değil dürüstlüğünün ve hırsının da teste tabi tutulmasına neden olur. Akıl hocasının desteği ile hayallerine kavuşabilmek için ter döken genç kız, yüzlerce rakibini geride bırakıp yarışmayı kazanabilecek midir?

    2018 yılında Bohemian Rhapsody, Mary Poppins: Sihirli Dadı, The Grinch, The Greatest ShowmanThe Ballad of Buster Scruggs gibi müzikal filmler sayesinde yakalanan başarının etkileri, 2019 yılında da devam ediyor. 2019 yılında vizyona girmesi beklenen müzikal film Teen Spirit'in yanı sıra Rocketman, AladdinWest Side Story gibi filmlerin de bu etkiyi sürdürmesi bekleniyor.

    Daha önce de Neon Demon ile spot ışıklarını üzerinde toplayan Elle Fanning bu kez de Teen Spirit'in enerji dolu ve hırslı hikayesiyle ışıkların altına geçiyor. Violet isimli genç kızı canlandıracak olan Fanning'e Anastasia rolüyle The Last Kingdom dizisinden tanıdığımız ve The Witcher'da rol alacak olan genç oyuncu Millie Brady, "Barselona, Barselona", Prestij, Christine gibi filmleriyle tanıdığımız Golden Globe adaylığı bulunan başarılı oyuncu Rebecca Hall, Victorija Faith, Elizabeth Berrington gibi kadın oyuncu ağırlıklı bir kadronun yanı sıra Zlatco Buric, Ruariri O'Connor gibi isimler eşlik ediyor.

    Max Minghella'nın yönetmen ve senarist koltuğunda yer aldığı Teen Spirit filmi yurtdışında 5 Nisan 2019'da vizyona girecekken, ülkemizdeki sinemalarda ne zaman izleyicilerle buluşacağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top