Hesabım
    Kevin Feige, X-Men'i Marvel'ın Geliştirmesini İstiyor!

    Marvel yöneticisi Kevin Feige, X-Men filmlerini, yalnızca Marvel'ın geliştirebileceğini düşünüyor.

    Bugüne kadar Fox'un elinde olan X-Men filmlerinin Marvel Sinematik Evreni ile birleştiğini düşünebiliyor musunuz? Marvel'ın başındaki isim olan Kevin Feige düşünüyor. Hakları Fox'ta bulunan X-Men filmlerini 2019 yılında Marvel'ın geliştirebileceğini ifade eden Feige, konu ile ilgili düşüncelerini içeren birçok açıklamada bulundu.

    Marvel Sinematik Evreni'nin geleceğini değiştirecek olan Disney-Fox işbirliği Marvel'a avantaj kazandıracak olmasıyla sonuçlandı. Marvel, henüz vizyona girmeyen X-Men: Dark Phoenix ve New Mutants filmleri de dahil olmak üzere bugüne kadarki tüm X-Men filmlerinin ve Fantastic Four filminin haklarını elinde bulunduran Fox'tan X-Men ve Fantastic Four hikayelerini alıp kendi filmlerini çekebilecek. Bunun anlamı, Marvel'ın bir X-Men filmi üzerinde çalıştığı olabilir mi? Feige konu hakkında "Bu durumu çok iyi karşıladığımızı söylemiştik. Önümüzdeki altı ay içerisinde çok güzel şeyler olabilir. Tüm bu kahramanların karakterlerine dokunabilecek olma fikri bile harika. Bunu gerçekleştiremememiz çok kötüydü. Filmler konusunda henüz hayata geçiremediğimiz birçok planımız var." açıklamasında bulundu.

    Kevin Feige, X-Men ve Fantastic Four projesi için henüz resmi bir yeşil ışık yakılmadığını, ancak 2020 yılına varılmadan önce buna hazır olunması gerektiğini söyledi. Fantastic Four'un 2015 yılındaki yeniden çekimi çok da başarılı olamamıştı. Bunun üzerine Fox, bir süre Fantastic Four'un ikinci film projesini rafa kaldırsa da 2022 yılında vizyonda göreceğimizi duyurdu.

    Gelecek X-Men filmi olan X-Men: Dark Phoenix ise uzaydaki bir kurtarma görevi sırasında gizemli kozmik bir güç tarafından darbe alan Jean Grey'in genç yaşlardaki dönüşüm sürecini konu ediniyor. Neredeyse hayatını kaybeden Jean eve döndüğünde bu gücün onu daha güçlü kıldığını fark eder. Ancak bu güç onu aynı zamanda daha dengesiz bir hale de getirmiştir. İçindeki bu varlıkla mücadele eden Jean, güçlerini idrak edemediği ve sınırlandıramadığı bir şekilde serbest bırakır. Kontrolden çıkan Jean sevdiklerine zarar vermeye başlar ve X-Men’i bir arada tutan yapının çözülmesine sebep olur. Parçalanan ekip tekrar birlik olmanın yolunu bulmalıdır. Mevhubahis yalnızca Jean’i kurtarmak değil, aynı zamanda Jean’in içindeki gücü silahlaştırmak ve galaksiye hükmetmek isteyen uzaylılardan dünyayı kurtarmaktır.

    X-Men Dark Phoenix 7 Haziran 2019'da ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top