Hesabım
    Kiernan Shipka Romantik Komedi Let It Snow'da Başrol!

    Romantik komedi "Let It Snow"un başrolleri belli oldu.

    Ünlü yazar John Green imzalı sevilen kitaptan aynı isimle uyarlanan Let It Snow'un oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı resmi olarak duyurulmuştu. Şimdi ise bu kadronun başrollerine yeni isimler eklendi. Netflix bünyesinde çekilecek ve yayınlanacak olan Let It Snow filmi, bir romantik komedi filmi olacak.

    Gençlik odaklı bir romantik komedi filmi olacak olan Let It Snow uyarlamasının oyuncu kadrosuna Mad Men'de rol alan ve Chilling Adventures of Sabrina'nın yıldız ismi olan Kiernan Shipka'nın yanı sıra, Sicario: Day of The Soldado, 100 Things to Do Before High School, Transformers 5: Son Şovalye gibi yapımlarda izleme fırsatı buluduğumuz Isabela Moner; Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde'nin Miles Morales'i, Dope filminin başrolü olan Shameik Moore eklendi. Ayrıca filmin daha önce açıklanan oyuncu kadrosunda Uğur Böceği, Seçilmiş, Goosebumps: Canavalar FirardaTimothy Green'in Sıradışı Yaşamı gibi filmlerden tanıdığımız Odeya Rush; Grosse Pointe Blank, Saksı Olmanın Faydaları, Vücut Dili, 10 Things I Hate About YouWorking Girl gibi filmleriyle tanıdığımız iki Oscar adaylığı bulunan başarılı oyuncu Joan Cusack; Gizli Dosyalar, Mozart In The Jungle, Engelleyiciler yapımlarında izleme fırsatı bulduğumuz Miles Robbins yer alıyordu.

    John Green'in Lauren Myracle ve Maureen Johnson'ın da imzasının bulunduğu 2008 yılında yayınlanan aynı isimli kitaptan uyarlanacak olan ve senaryosu üzerinde Finding Dori animasyonuna imza atan Victoria Strouse'un çalışacağı romantik komedi türündeki Let It Snow filminin konusu ise şöyle olacak: Yüz yılda bir kez meydana gelen kar fırtınası Noel arifesinde küçük bir kasabayı vuracaktır. Birkaç lise öğrencisi ise bunu beklenmedik bir fırsata çevirecek ve arkadaşlarıyla ve sevgilileriyle olan ilişkilerini test edip geleceklerini şekillendirmede kar fırtınasını kullanacaklardır.

    Gençlik filmi Let It Snow'un yönetmen koltuğuna Patrick, Mixtape, Disco, First, Fried gibi yapımlardan tanıdığımız Luke Snellin otururken, senaryosunu John Green, Lauren Myracle ve Maureen Johnson'ın kitabını uyarlamak üzere Victoria Strousse ve Kay Cannon kaleme alıyor.

    Gençlik odaklı romantik komedi filmi Let It Snow'un yurt dışında ve ülkemizde Netflix'te ne zaman yayınlanacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top