Hesabım
    Edgar Wright'ın Yeni Filmi Psikolojik Gerilim Olacak!

    Tam Gaz'ın yönetmeninin yeni projesi belli oldu.

    Baby Driver, Scott Pilgrim Dünyaya Karşı, Dünyanın Sonu, Dehşet Gezegeni, Sıkı AynasızlarZombilerin Şafağı gibi popcorn sineması için farklı türlerde önemli nitelikteki filmlerin yönetmenliğini üstlenen isim Edgar Wright, yeni projesini açıkladı. Wright, aynı zamanda bir müzik grubuyla ilgili olan belgesel projesi üzerindeki çalışmalarını da sürdürüyor.

    Shaun of The Dead filmi ve Spaced dizisiyle BAFTA adaylıkları bulunan ödüllü yönetmen Edgar Wright, yeni projesinin bir psikolojik gerilim filmi olacağını duyurdu. Adı henüz belli olmayan gelecek film projesi hakkında ünlü yönetmen bir de açıklamada bulundu. Korku gerilim sinemasının önemli filmlerinden olan Nicholas Roeg yönetmenliğindeki 1973 yapımı Don't Look Now ve usta yönetmen Roman Polanski'nin Catherine Deneuve başrollü Repulsion filmine benzer bir iş yapacağını belirten Wright, yeni film projesinin çekimlerine yakında başlayacağını belirtti. Çekimleri Londra'da yaz aylarında başlayacak olan ve henüz ismi belli olmayan psikolojik gerilim türündeki film hakkında Wright "Daha önce hiç Londra merkezli bir film yapmadığımı farkettim. Özellikle de hayatımın 25 yılını geçirdiğim Soho'da..." sözlerini sarf etti. Ayrıca yönetmen, "Hot Fuzz ve Shaun of The Dead filmleriyle sizlerin yaşadığı yerlere dair filmler çektim. Şimdi ise bu film benim var olduğum Londra'da geçecek." sözlerini açıklamasına ekledi.

    Prodüksiyonu bu yaz başlayacak olan Edgar Wright yönetmenliğindeki filmin senaryosunu Wright ile birlikte Penny Dreadful dizisinin senaryosunu yazan Krysty Wilson-Cairns kaleme alacak. Filmin oyuncu kadrosuyla ilgili ise henüz kesinleşen bir bilgi bulunmuyor.

    Başarılı yönetmen Edgar Wright'ın gelecek projeleri arasında pop-rock müzik grubu Sparks'ı konu edindiği belgesel film ve aksiyon türündeki Baby Driver filminin devam halkası bulunuyor. Baby Driver'ın ikinci filmi için senaryonun ilk hali hazır olsa da, çekimlerine henüz başlanmayacağı söylenenler arasında yer alıyor. Ancak, hikayeyi daha ileri götürecek bir hikaye yazılıp ve yeni karakterlerin filme katılacağı ifade ediliyor. Aksiyon türündeki Baby Driver 2017 yılında vizyona girmiş ve dünya çapında gişede 226.900.000$'lık başarı elde etmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top