Hesabım
    Matthew McConaughey ve Anne Hathaway’li “Serenity”den Yeni Klip!

    Drama ve gerilim filmi “Serenity”den yeni bir klip yayınlandı.

    Kirli Tatlı Şeyler” ile En İyi Özgün Senaryo dalında Oscar adaylığı bulunan ve 2013 yılında “Locke” ile büyük beğeni toplayan Steven Knight’ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği drama ve gerilim filmi “Serenity”den yeni bir klip yayınlandı.

    2014 yılında “Sınırsızlar Kulübü” ile Oscar kazanan Matthew McConaughey ve 2012 yapımı “Sefiller” ile Oscar’a layık görülen Anne Hathaway’in başrollerini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Oscar adayı Diane Lane, geçen sene “Savaştan Sonra” filminde izlediğimiz Jason Clarke, “Kanlı Elmas”ın yıldızlarından Djimon HounsouJeremy StrongRobert Hobbs ve Kenneth Fok gibi isimler yer alıyor.

    Baker Dill, tropikal Plymouth Adası'na tur gezileri yapan bir balıkçı teknesinin kaptanıdır. Ancak bu sessiz ve huzurlu hayatı, eski eşi Karen'ın çaresizce istediği bir iyilik ile paramparça olur. Onu ve genç oğullarını, yeni ve şiddet yanlısı kocasından kurtarması için yalvaran Karen'ın isteği, Dill'in, yeni eşini balık avı bahanesiyle denize çekmesi ve onu orada köpekbalıklarına atıp ölüme terketmesidir. Karen'ın ortaya çıkışıyla birlikte unutmak istediği bir hayata geri dönen Dill, doğru ile yanlış arasında bocalarken, Karen'ın yarattığı gerçekliğin fire vermeye başladığını fark eder.

    “Serenity” Amerika’da 25 Ocak tarihinde gösterime girecek. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top