Hesabım
    Ben Affleck ve Oscar Isaac’li “Triple Frontier”dan Yeni Kare!

    Netflix’te yayınlanacak aksiyon filmi “Triple Frontier”dan yeni bir kare geldi.

    Bol yıldızlı oyuncu kadrosuyla merak uyandıran Netflix yapımı suç ve aksiyon filmi “Triple Frontier”dan yeni bir görsel huzurlarımıza sunuldu.

    Filmin oyuncu kadrosunda DC Sinematik Evreni’nin Batman’i Ben Affleck, Altın Küre ödüllü Oscar Isaac, “Kral Arthur: Kılıç Efsanesi”nin yıldızı Charlie Hunnam, “Savaştan Sonra” ile hatırlanan Garrett Hedlund, “Game of Thrones” ve “Narcos” ile tanınan Pedro Pascal, Adria Arjona, Sheila Vand ve Reynaldo Gallegos gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise “Oyunun Sonu”, “Sona Doğru” ve “A Most Violent Year” filmlerine imza atan J.C. Chandor üstleniyor.

    Beş eski Özel Kuvvetler operasyon askeri, Güney Amerika'nın seyrek nüfuslu sınır bölgesinde bir soygun planlamak için bir araya gelir. Beş kişilik bu ekibin hedefi, şiddetiyle tanınan, zengin bir kartelin servetidir. Bu isimsiz kahramanlar prestijli kariyerlerinde ilk defa bu tehlikeli misyonu ülkeleri için değil, kendileri için üstleniyorlardır. Ancak olaylar beklenmedik bir dönüşle birlikte kontrolden çıkmaya başlar. İncelikli planları devasa bir kaosun içinde kaybolup gitmeye başladığı zaman bu beş üstün nitelikli adamın yetenekleri, sadakatleri ve ahlakları, hayatta kalmak için verdikleri zorlu mücadele sırasında kırılma noktasına itilecektir.

    “Triple Frontier” 15 Mart’ta Netflix’te sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top