Hesabım
    Vin Diesel'dan "Fast & Furious" Spin-Off Açıklaması

    Vin Diesel, Fast and Furious spin-off filmleriyle ilgili açıklama yaptı.

    Fast & Furious spin-off filmi Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw'un çekim aşamasında olunduğu biliniyor. Bu sırada da Fast & Furious serisinin başrolünde yer alan Vin Diesel yeni bir spin-off filmleriyle ilgili açıklama yaptı. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile yaptığı açıklama, Diesel'ın takipçilerini heyecanlandırdı.

    Fast & Furious serisinin çekilen 8 filminin ardından spin-off filmlerinin çekileceği geçtiğimiz yıl içerisinde duyurulmuştu. Bu filmlerden ilkinin 2019 yılı içerisinde sinemalarda göreceğimiz Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw olacağı biliniyor. Vin Diesel sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla üç adet Fast & Furious spin-off filmi çekmek için Universal'a söz verdiklerini ifade etti. Bunlardan birinin ise kadın başrollü bir Fast & Furious spin-off'u olacağını belirten oyuncu, filmin 2017 yılında yazdığı bir hikayeye dayanacağını belirtti. Düşünceyi senaryolaştıracak isimler ise Captain Marvel, Galaksinin Koruyucuları, Black Widow gibi filmlerin senaristi Nicole Perlman; Sierra Burges Is A Loser ve Chaos Walking'in senaristi Lindsey Beer ile Captain Marvel ve Tomb Raider'ın senaristi Geneva Robertson-Dworet olacak.

    Kadın başrollü yeni spin-off filminde Fast & Furious'da Michelle Rodriguez'in canlandırdığı Letty karakterinin hikayesinin konu edileceği tahmin edilenler arasında yer alıyor. İlk spin-off filmi olan Hobbs & Shaw ve kadın başrollü olacak olan filmin dışında başka bir filmin daha çekilmesi bekleniyor. Ancak üçüncü film hakkında herhangi bir detay bulunmuyor.

    Hobbs & Shaw'da ise Fast & Furious serisinden tanıdığımız  Luke Hobbs ve Deckard Shaw karakterlerine odaklanılıyor. Başrollerinde aksiyon filmlerinin vazgeçilmez isimleri Jason Statham ve Dwayne Johnson'ın yer aldığı Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw filminin oyuncu kadrosunda, filminin de çekileceği duyurulan Luther dizisi, Thor serisi, Molly'nin OyunuStar Trek Sonsuzluk filmleri gibi yapımlardan tanıdığımız Golden Globe ödüllü usta oyuncu Idris ElbaFrom Dusk Till Dawn: The Series, Welcome To MarwenTam Gaz gibi yapımlardan tanıdığımız güzel oyuncu Eiza Gonzalez ve Vanessa Kirby gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Deadpool 2, Sarışın BombaJohn Wick gibi aksiyon filmlerinin yönetmeni David Leitch yer alırken, senaryosunu Chris Morgan ve karakterini ise Gary Scott Thompson kaleme alıyor.

    Filmin ülkemizde 2 Ağustos 2019 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top