Hesabım
    Bryan Cranston ve Aaron Paul "Breaking Bad" Filminde!

    Breaking Bad filmi kadrosunda iki ismin de yer alacağı kesinleşti.

    Başrollerinde Bryan Cranston ve Aaron Paul'un yer aldığı efsane dizi Breaking Bad'in beyaz perdeye aktarılacağı duyurulmuştu. Breaking Bad evreninde geçecek olan filmin oyuncu kadrosu bilinmiyordu. Bryan Cranston senaryo taslağını okuduğunu ancak kendisinin filmde yer alıp almayacağını bilmediğini açıklamıştı. Şimdi ise kadroda yer alacak isimler resmi olarak duyuruldu.

    Breaking Bad dizisinin yaratıcısı Vince Gilligan iki saatlik bir Breaking Bad filmi üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Filmin adının Greenbier olacağı üzerindeki dedikoduların devam ettiği sırada ise filmde yer alacak isimler açıklandı. Dizinin yıldız isimleri Walter White rolünü üstlenen Bryan Cranston ve Jesse Pinkman rolü ile gönüllere taht kuran Aaron Paul'ün yanı sıra, Todd rolüyle Jesse Plemons, Skinny Pete rolüyle Charles Baker, Badger rolüyle Matt Jones, Ed rolüyle Robert Forster, Mrs. Pinkman rolüyle Tess Harper, Jane rolüyle Krysten Ritter ve Kenny rolüyle Kevin Rankin filmde de dizideki gibi varlıklarını sürdürecekler.

    İsmi Greenbier olacağı söylentileri gezen Breaking Bad filminin hikayesi, kaçırılan bir adamın tutsak edildiği yerden kaçıp özgürlüğüne kavuşması üzerine olacak. Dizide yer alan çoğu ismin filmde de rol alması göz önüne alındığında filmin bir flashback olabileceği tahmin ediliyor. Özellikle Jane karakterinin de bulunması, Jesse ile ilgili bir durumun filme geniş bir şekilde yansıtılabileceği düşüncesini akıllara getiriyor. Ancak Walter White ve Jesse Pinkman'ın hangi dönemine ait bir film olacağı tahmin edilemiyor.

    Dünyaca ünlü Breaking Bad dizisinin iki Golden Globe ödülünün sahibi olmasının yanı sıra 146 ödüle layık görülmüştü. AMC kanalında 2008 - 2013 yılları arasında yayınlanan efsanevi dizi, Bryan Cranston'a dört Emmy ödülü kazandırırken, Aaron Paul'un da üç Emmy sahibi olmasını sağlamıştı. Ayrıca Cranston,  başrolünü Kevin Hart ile birlikte paylaştığı ve şu anda vizyona bulunan The Upside ile gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

    Dizinin konusu ise şöyleydi: Lisede kimya öğretmenliği yapan Walter White bir gün doktordan ileri safhada akciğer kanseri olduğunu öğrenir. Kendisinden sonra geride kalan ailesine maddi birikim sağlamak isteyen Walter White, uyuşturucu yapımında ustalaşan eski bir öğrencisi, Jesse Pinkman ile beraber uyuşturucu işine girer. Elbetteki yasa dışı yollardan ve uyuşturucunun da eş anlamlısının bela olduğunu bilerek...

    Filmin çekimlerine ne zaman başlanacağı ve ülkemizdeki sinemalarda ne zaman izleyicileriyle buluşacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top