Hesabım
    Organize İşler Sazan Sarmalı'ndan Fragman!

    Organize İşler Sazan Sarmalı filmi vizyona girmeye hazır!

    2005 yapımı Organize İşler'in devam filmi Organize İşler Sazan Sarmalı'nın vizyon tarihi belli oldu. Geçtiğimiz aylarda sinema işletmecileri ve yapımcılar arasında çıkan tartışmalar nedeniyle Organize İşler Sazan Sarmalı'nın, vizyon tarihi askıya alınmıştı. Ancak şimdi yeniden müjdeli haber verildi. Filmden bir de poster ve fragman yayınlandı.

    Yılmaz Erdoğan yönetmenliğindeki Organize İşler Sazan Sarmalı filminin 1 Şubat 2019 tarihinde sinemalardaki izleyicileriyle buluşacağı resmi olarak duyuruldu. Filmin vizyon tarihinin daha önce askıya alınmasının nedeni Mars Group ile yapımcılar arasında çıkan anlaşmazlık olarak biliniyor. Bilet ücretlerinin çok yüksek olması ve biletlere mısır fiyatlarının dahil edilmesi nedeniyle izleyicilerin sinemalara gelememesinin yanı sıra yapımcılara bu ücretten çok az bir pay verilmesi tartışma nedenleri arasında yer alıyordu. Ayrıca filmlerini vizyondan çeken isimler arasında Cem Yılmaz ve Karakomik Filmler filmi, Mahsun Kırmızıgül ve Mucize 2 filmi, Şahan Gökbakar ve Recep İvedik 6 filmi bulunuyordu. Tüm bu isimler sosyal medya üzerinden tepkilerini ortaya koymuş ve Ata Demirer gibi isimler de onlara destek çıkmıştı. Konunun meclise taşınmasına neden olan yapımcıların isteklerine farklı yöntemlerle ulaşması bekleniyor.

    Organize İşler Sazan Sarmalı filmi, Asım Noyan ve çetesinin maceralarını konu ediyor. Asım Noyan yıllarca söylediği yalanlar ve çevirdiği oyunlarla insanları dolandırmaktadır. Kimsenin yakalamayı başaramadığı Asım Noyan ve çetesi bu kez de “sazan sarmalı” olarak adlandırdıkları bir üç kağıda bulaşır. Organize İşler filminin devam halkası olan yapımın senaryosu ve yönetmenliği Yılmaz Erdoğan'a ait. Usta oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, ünlü komedyen Cem Yılmaz, komedinin sevilen isimlerinden Tolga Çevik, usta oyuncu Demet Akbağ ve güzel yıldız Özgü Namal'lı zengin kadrosuyla yerli komedinin en sevilen örneklerinden biri olan ilk filmde bu kez Yılmaz Erdoğan'a güzel yıldız Bensu Soral, yerli komedinin sevilen kadınlarından Ezgi Mola, yetenekli oyuncu Okan Çabalar, emektar oyuncu Güven Kıraç ve yerli gururumuz Kıvanç Tatlıtuğ, sevilen komedyen Ata Demirer, başarılı oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan ve sevilen yıldız Rıza Kocaoğlu gibi isimler eşlik ediyor. 

    Film resmi olarak duyurulduğu üzere 1 Şubat tarihinde sinemalardaki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top