Hesabım
    Christopher Nolan’ın Yeni Filmi 2020 Yılında Vizyona Girecek!

    Sevilen yönetmen Christopher Nolan’ın yeni filmi vizyon tarihine kavuştu.

    1998 yılında başladığı yönetmenlik kariyerine “Kara Şövalye”, “Başlangıç” ve “Yıldızlararası” gibi unutulmaz filmler sığdıran ve son olarak 2017 yılında “Dunkirk” ile sinema salonlarını şenlendiren beş Oscar adayı sevilen yönetmen Christopher Nolan’ın yeni filmi vizyon tarihini aldı. Hakkında henüz hiçbir şey açıklanmayan filmin 17 Temmuz 2020 tarihinde vizyona gireceği duyuruldu.

    İsmi, türü, konusu veya oyuncu kadrosu bilinmeyen filmle ilgili açıklanan tek şey, filmin IMAX formatında vizyona gireceği oldu. Nolan’ın son filmi “Dunkirk” de yönetmenin birçok filmi gibi IMAX olarak gösterime girmiş ve 100 milyon dolarlık bütçesine karşılık tüm dünyada 526 milyon dolar gişe hasılatı ederek büyük bir başarıya imza atmıştı. Yönetmenin 10 filminin 4.7 milyar doların üstünde gişe hasılatı bulunuyor.

    Merakla beklenen yeni Christopher Nolan filminin gişedeki rakipleri şimdilik sadece, iki filmiyle 463 milyon dolar gişe hasılatı elde eden “Sünger Bob Kare Pantolon” serisinin devam halkası “It's a Wonderful Sponge” ve aynı isimli animasyon dizisinin beyaz perde macerası “Bob’s Burgers” olacakmış gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top