Hesabım
    Yeni Klibinde "Alita: Savaş Meleği" Savaşçı Olduğunu Kanıtlıyor!

    Alita: Battle Angel'dan yeni bir klip yayınlandı.

    James Cameron'ın yapımcılığını üstlendiği bilim kurgu türündeki distopik film Alita: Battle Angel'dan yeni bir klip paylaşıldı. Klipte Rosa Salazar'ın hayat verdiği Alita karakterinin ve Christoph Waltz'un canlandırdığı Alita'nın dünyayı anlamasına yardımcı olmaya çalışan doktor Ido'nun tartıştıkların bir sahneyi görme imkanı yakalıyoruz.

    Dünya çapında en çok sevilen tarihi filmlerin başında gelen Titanic, seriye dönüştürülme hazırlıkları tam gaz devam eden Avatar, Abyss, Yaratığın Dönüşü, True Lies filmlerinin usta yönetmeni James Cameron ve Gün Batımından ŞafağaDesperado, Bir Zamanlar Meksika'daGünah Şehri gibi filmlerden tanıdığımız bir diğer usta isim Robert Rodriguez'i bir araya getiren Alita: Battle Angel filmi, tema olarak kendine umut, sevgi ve gücü seçiyor. Filmin konusu ise şöyle: Alita (Rosa Salazar) kim olduğunu veya nereden geldiğini bilmediği bir halde tanımadığı bi gelecekte uyanır. Şefkatli bir doktor olan Ido (Christoph Waltz) onu yanına alır ve cyborg görüntüsünün altında olağanüstü bir geçmişe sahip genç bir kadının kalbi ve ruhu olduğunu fark eder. Alita yeni hayatına alışmaya çalışırken, Doktor Ido da onu gizemli geçmişinden korumaya çalışır. Yeni arkadaşı Hugo (Keean Johnson) ise Alita’nın anılarını tetiklemesine yardımcı olmak ister. Bu sırada şehri yöneten tehlikeli ve yozlaşmış güçler Alita’nın peşine düşer. Eşi benzeri görülmemiş dövüş yeteneklerine sahip olduğunu fark eden Alita, geçmişine dair bir ipucu elde eder. Tehlikeli insanlarla karşı karşıya olan Alita, arkadaşlarının, ailesinin ve dünyasının kurtarılmasında kilit rol oynayacaktır.

    Yönetmen koltuğuna Robert Rodriguez'in geçtiği bilim kurgu türündeki Alita: Battle Angel filminin yapımcılığını James Cameron üstlendi. Filmin senaryosunu ise James Cameron ve Robert Rodriguez ile birlikte Shutter Island, Büyük İskender, Terminator: GenisysBirds of Prey gibi Hollywood filmlerinin senaryosuna imza atan Laeta Kalogridis kaleme aldı. Alita: Battle Angel, Yukito Kishiro'nun yaratıcısı olduğu çizgi roman serisinden uyarlandı.

    Alita: Savaş Meleği filminin oyuncu kadrosunda “Labirent” serisinden tanıdığımız genç oyuncu Rosa Salazar'ın ve ZincirsizSoysuzlar ÇetesiSıfır TeorisiAcımasız Tanrı gibi filmleriyle tanıdığımız iki Oscar ödüllü Christoph Waltz'un yanı sıra, Akıl OyunlarıBir Rüya İçin AğıtSisler Evi, Roket Adam gibi filmleriyle tanıdığımız Oscar ve Altın Küre ödüllü başarılı oyuncu Jennifer Connelly, “Tam Gaz”da izlediğimiz Eiza González, “Hızlı ve Öfkeli” serisinin yıldızı Michelle Rodriguez, “Ay Işığı” ile geçtiğimiz sene Oscar kazanan Mahershala AliKeean JohnsonJeff Fahey ve Casper Van Dien yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top