Hesabım
    Korku Filmi "The Boy"un İkinci Filmi Geliyor!

    Korku türündeki The Boy filmine devam filmi çekilecek.

    Lauren Cohan ve Rupert Evans başrollü korku türündeki The Boy filminin ikincisinin çekileceği resmi olarak duyuruldu. 2016 yapımı The Boy filminin gişelerdeki başarısı nedeniyle bu karara varıldığı belirtildi. Filmin prodüksiyonuna ise 28 Ocak tarihinde başlandığı ifade edildi.

    Ülkemizde "Lanetli Çocuk" adıyla sinemalardaki izleyicisiyle buluşan The Boy filminin ikincisinin çekilmesi için hazırlıklara başlandı. Prodüksiyonu 28 Ocak tarihinde Vancouver'da başlayan The Boy'un ikinci filminin yönetmen ve senarist koltuğuna ilk filmde de bu görevi üstlenen İçimdeki Şeytan, WerStay Alive filmleriyle ve Blumhouse bünyesinden çıkacak olup geliştirme aşamasında olan Posthuman dizisiyle tanıdığımız korku yönetmeni William Brent Bell ile Stacey Menear geçiyor.

    İlk filminde lanetli olduğunu düşündüğümüz bir oyuncak bebeğe bakması için tutulan bakıcının başına gelenleri konu edinen The Boy'un ikinci filminin konusu şöyle olacak: Lanetli Çocuk filminin devam halkası olan The Boy 2, Heelshire Köşkü'nün geçmişinden habersiz bir şekilde oraya taşınan, masum bir ailenin hikayesini konu ediyor. Eve yerleşmeye çalışan ailenin küçük oğulları bu süreçte Brahms adını verdiği gerçek boyutlardaki bir oyuncak bebekle arkadaşlık kurmaya başlıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Batman Begins, Jack ve Jill, Dawson's Creek, Disturbing Behavior, Şanslı Logan, Sigara İçtiğiniz İçin TeşekkürlerPieces of April gibi yapımların yıldız oyuncusu Katie Holmes; The Witch, The Ballad of Buster Scruggs, Kasırgada VurgunAvcı: Kış Savaşı gibi filmlerde izleme fırsatı yakaladığımız Ralph Ineson; Generation Kill, The Mentalist, The Nine, Turn gibi yapımlarda karşımıza çıkan Owain Yeoman ve Örümcek Ağındaki Kız, Gotham, The Blacklist: Redemption gibi yapımlardan hatırladığımız minik oyuncu Christopher Convery yer alıyor.

    İkincisinin çekilmesi için hazırlıkları tam gaz devam eden The Boy filmi, 15 milyon dolar bütçesine karşılık dünya çapında 68 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. İlk filmde olduğu gibi ikinci filmin de yapımcılığını Lakeshore'dan Tom Rosenberg, Gary Lucchesi, Eric Reid, Matt Berenson, Jim Wedaa ve Roy Lee üstleniyor.

    Filmin yurt dışında ve ülkemizde ne zaman izleyicileriyle buluşacağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top