Hesabım
    Robert De Niro ve Al Pacino'lu "The Irishman"i Ne Zaman İzleyeceğiz?

    Martin Scorsese'nin yeni filmi The Irishman hakkında detaylar...

    Netflix'te yayınlanacak olan Martin Scorsese'nin merakla beklenen yeni filmi The Irishman'in yayın tarihi belli oldu. Filmde rol alan isimlerden Sebastian Maniscalco katıldığı bir podcast'te konu hakkında bazı detayları paylaştı.

    Başrollerini usta oyunculardan Robert De Niro ve Al Pacino'nun paylaştığı heyecanla beklenen gangster filmi The Irishman'in izleyicileriyle ne zaman buluşacağı belli oldu. Uzun süredir sinemaseverler tarafından beklenen yeni Martin Scorsese filmi The Irishman hakkında, filmin oyuncu kadrosunda yer alan ve Crazy Joe rolüyle izleyeceğimiz Sebastian Maniscalco, bir podcast programında konuştu. Filmin 2019 yılı içerisinde Netflix'teki izleyicileriyle buluşması bekleniyor, ancak bunun ne zaman olacağı bilinmiyordu. Maniscalco'nun söylediklerine göre film, 2019'un Ekim ayında gösterime sunulmaya hazırlanıyor.

    Casino Operasyonu, Yeşil Rehber ve Yakalandın gibi filmlerde izleme fırsatı yakaladığımız Sebastian Maniscalco The Irishman filmi hakkında şu sözleri sarf etti: "İlk sahnemi çekmeye hazırlandığı hafta hiç uyumadım. Çünkü o sahnenin Robert De Niro ve Joe Pesci ile birlikte olacağını biliyordum. Sete gittiğimde ise karşımda kimsenin olmadığını ve yalnızca ben konuşmak istediğimde konuşacağımı tekrarlıyordum." Ayrıca Maniscalco sözlerine şu şekilde devam etti: "De Niro ve benim şöyle bir sahnemiz vardı: Yüz yüze duruyor ve ben doğrudan ona bakıyorum. Benim hiçbir şey söylememem gerekiyor ve onun gelip kıravatımı sıkması gerekiyor." Konuşmasında bazı sahneler hakkında detay veren Maniscalco, bu projenin en önemli projesi olduğundan söz etti.

    Oyuncu kadrosunda Robert De Niro, Al Pacino ve Sebastian Maniscalco'nun yanı sıra Jesse Plemons, Harvey Keitel, Joe PesciBobby Cannavale gibi isimlerin yer aldığı The Irishman'in yönetmen koltuğuna, Oscarlı yönetmen Martin Scorsese oturuyor. Filmin Scorsese'nin en yüksek bütçeli filmlerinden biri olduğu söyleniyor. Bunun nedenlerinden biri olarak da Robert De Niro'yu 1959 yılında genç haliyle gösteren CGI teknolojisinin kullanılması gösteriliyor.

    Bir gangster filmi olacak olan The Irishman'in Netflix'teki izleyicileriyle 2019'un Ekim ayında buluşacağı müjdelenirken, Ekim'in hangi gününde yayınlanacağı bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top