Hesabım
    "Avatar" Devam Filmi Kadrosuna Edie Falco Katıldı!

    Avatar'ın devam filmlerinin kadrosuna yeni bir isim eklendi.

    James Cameron yönetmenliğinde olan ve dünya çapında büyük bir başarıya imza atan bilim kurgu türündeki Avatar'ın devam halkasına yeni bir isim katıldı. The Sopranos dizisinden tanıdığımız Edie Falco'nun, Avatar devam filmlerinin kadrosunda yer alacağı resmi olarak duyuruldu.

    James Cameron'ın Avatar'a ek olarak dört devam filmi daha çekeceği geçtiğimiz yıl içerisinde duyurulmuştu. Ancak Disney'in bu seri için çekilecek iki filmin yeterli olacağı düşüncesinde olması nedeniyle dördüncü ve beşinci filmlerin varlığı tehlike altına girmişti. Dört ve beşinci filmlerin çekilip çekilmeyeceği hala kesin olarak bilinmiyor, ancak ikinci ve üçüncü filmler için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Seriye katılan yeni isim ise Edie Falco oluyor. Sopranos ve Nurse Jackie ile akıllara kazınan Falco'nun iki Golden Globe ödülü, dört Primetime Emmy ödülü ve sayısız adaylığı bulunuyor. Filmin oyuncu kadrosundaki diğer isimler ise Guardians of The Galaxy ve Marvel Sinematik Evreni'nin Gamora'sı, Zoe Saldana, Terminatör Kurtuluş, Titanların Savaşı gibi filmleriyle tanıdığımız Sam Worthington, Alien filmiyle herkesin aklına kazınan Sigourney Weaver, Don't Breathe, Tombstone gibi filmlerden tanıdığımız usta oyuncu Stephen Lang, Cameron ile birlikte Titanic'te birlikte çalışma imkanı yakalayan Oscar ödüllü başarılı oyuncu Kate Winslet, Er Ryan'ı Kurtarmak, Sky Captain ve Yarını Kurtarmak, Boiler Room, Sneaky Pete gibi yapımlardan tanıdığımız Giovanni RibisiOona Chaplin ve Cliff Curtis oluyor.

    Avatar 2'nin konusu henüz bilinmemekle birlikte ilk filmin konusu şöyleydi: Bir hırsızlık olayında ağabeyi ölen yarı felçli Jake Sully, Pandora adındaki uzak bir gezegende misyonunun başına geçmeye karar verir. Bu yerde Na’vi adında giderek tükenmekte olan bir halk yaşamaktadır. Jake, kendilerine özgü bir lisanları, dünya görüşleri ve yaşam biçimleri olan halkın arasına karıştığında doğa ile de bütünleşir. Askeri bir şirket, söz konusu yeri ve oradaki kaynakları mercek altına almak üzere Avatar adında bir program meydana getirmiştir. Bu program insanları kısmen insan kısmen de Na’vi haline büründürerek misyon amaçlı Pandora’ya göndermektedir. Bu sisteme gönüllü dahil olan Botanist Dr Grace Augustine ve Jake Sully için başka bir yaşam var olacaktır. Sully, Pandora’ya geçtiği anda felçli bedeni değişime uğrayarak işlevsel hale gelmektedir. Bu sırada Na’vi halkından Prenses Neytiri ile karşı karşıya gelen Jake, ansızın bir farkındalık yaşar ve bir araştırma misyonu ile gönderildiği bu gezegeni, kendi dünyalısından korumaya karar verir. 

    James Cameron, Avatar filmiyle dünya çapında 2.7 milyar dolar gişe hasılatı elde etmişti. Avatar 2 filminin 17 Aralık 2020 tarihinde vizyona girmesi planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top