Hesabım
    Gerard Butler Gerilim Filmi “Greenland”in Başrolünü Üstlenecek!

    Doğal afet temalı gerilim filmi “Greenland” başrolünü buldu.

    300 Spartalı”, “Adalet Peşinde” ve “Kod Adı: Olympus” gibi filmlerle tanınan başarılı oyuncu Gerard Butler’ın yeni projesi belli oldu. İskoç aktör doğal afet temalı gerilim filmi “Greenland”in başrolünü üstlenecek.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen “Greenland”, ilişkileri pek yolunda gitmeyen evli bir çifte ve şeker hastası çocukları Nathan’a odaklanıyor. Film, ailenin dünyayı 48 saat içinde yok edebilecek bir gök cisminden korunmak için Grönland’daki bir yeraltı sığınağına ulaşmaya çalışmasını konu alıyor. Filmin çekimlerine Mayıs ayında Kanada’nın Toronto kentinde başlanması bekleniyor.

    Filmin yönetmenliğini “Muhbir” ve “Shot Caller” filmleriyle adından söz ettiren Ric Roman Waugh üstlenirken, senaryoyu “Toprak Altında”, “Sonsuzluk Ormanı” ve “Gece Yarısı Bir Çığlık Duydum” gibi filmlere imza atan senarist Chris Sparling kaleme alıyor.

    “Greenland” projesi yakın zamana kadar “Yasak Bölge 9”, “Elysium: Yeni Cennet” ve “Chappie” filmlerini yöneten Neill Blomkamp’ın elindeydi. Filmin başrolünü de Marvel Sinematik Evreni’nin Kaptan Amerika’sı Chris Evans’ın üstlenmesi bekleniyordu. “House of Cards” dizisiyle Emmy’e aday gösterilen Kate Mara ve İki Oscar ödüllü George Clooney’nin ise proje için adı geçiyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top