Hesabım
    Chadwick Boseman, Spike Lee'nin "Da 5 Bloods" Filminde!

    Black Panther yıldızı Boseman'ın yeni filmi belli oldu.

    Spike Lee'nin, Netflix için bir film projesi üzerinde çalıştığını duyuruldu. 6 Oscar adaylığı bulunan BlackKklansman filmiyle gündemdeki yerini koruyan ünlü yönetmen Lee'nin yeni filminin başrolünde yer alacak olan isim ise resmi olarak açıklandı.

    Ülkemizde "Karanlıkla Karşı Karşıya" adıyla sinemalarda gösterime sunulan BlackKklansman filmi sayesinde En İyi Yönetmen kategorisi de dahil olmak üzere, 6 dalda Oscar adaylığı bulunan, ayrıca Do The Right Thing, Oldboy, Malcolm XShe's Gotta Have It gibi yapımlardan tanıdığımız Spike Lee'nin yeni film projesi açıklandı. "Da 5 Bloods" adını alacak olan filmin başrolündeki isim de belli oldu. En İyi Film kategorisinde adaylık almasıyla ilk kez bu kategoride aday olan süper kahraman filmi ünvanının sahibi Black Panther'in yıldız oyuncusu Chadwick Boseman, Spike Lee'nin yeni filminin başrolünde yer alacak. Film, Vietnam gazilerini konu edinecek.

    Chadwick Boseman başrollü "Da 5 Bloods" filminin konusu ise şöyle: Vietnam gazileri, birlikte bir yolculuğa çıkar ve savaşta kaybettikleri masumiyetlerini yeniden elde etmek için çabalarlar. Netflix'te yayınlanmak üzere anlaşma sağlanan filmin oyuncu kadrosunda gelecek projeleri arasında Avengers: Endgame ve 17 Bridges'ın yer aldığı Boseman'ın dışında kimlere yer verileceği henüz bilinenler arasında yer almıyor. Ancak Delroy Lindo ve Jean Reno ile oyuncu kadrosunda yer almaları için görüşmelerin sürdürüldüğü biliniyor. Filmin senaryosunu Danny Billson ve Paul DeMeo'nun orijinal senaryoları üzerinde çalışarak Matthew Billingsly yeniden yazıyor. Ayrıca filmin yapımcılığını Guantanamo Diary belgeselinden tanıdığımız Beatriz Levin, Uçuş 93, Lara Croft: Tom Raider, Watchmen gibi yapımlardan tanıdığımız Lloyd LevinAçlık Oyunları serisinin yapımcısı Jon Kilik ve yönetmen Spike Lee üstleniyor.

    Filmin çekimlerine ne zaman başlanacağı henüz bilinmediği gibi, proje geliştirilme aşamasında bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top