Hesabım
    Chris Pratt, Ghost Draft Filminde Başrol!

    Chris Pratt'in yeni projesi açıklandı.

    Jurassic World: Fallen Kingdom'ın yıldız oyuncusu Chris Pratt'in yer alacağı yeni proje açıklandı. Jurassic World'ün ardından The Lego Movie 2'da seslendirme görevini üstlenen Pratt, bu kez bir live-action bilim kurgu filminde başrolü üstlenecek. Ayrıca filmin senaryosunu kaleme alacak ve yönetmenliğini üstlenecek isimler de belli oldu.

    Son olarak Avengers: Infinity War, Jurassic World: Fallen Kingdom ve The Lego Movie 2'da görülen yıldız oyuncu Chris Pratt'in, bilim kurgu türündeki bir live-action filmde rol alacağı resmi olarak duyuruldu. Başrolünde yer alacağı filmin adı ise Ghost Draft olacak. Bilim kurgu türünde olacak olan live-action film Ghost Draft'ın yönetmen koltuğuna The Lego Movie, The Lego Batman Movie, Robot Chicken: Star Wars III gibi filmlerin yönetmenliğini üstlenen Chris McKay oturacak. Filmin senaryosunu ise Deadfall ve Yarını Yok filmlerinin senaryosuna imza atan Zach Dean kaleme alacak. Filmin insanları korkutmak isteyen bir hayaleti konu edinecek. Ancak Ghost Draft'ın konusunun Skydance Media senaryoyu onaylayana kadar açıklanmaması bekleniyor. Ama filmin konusu hakkında bazı tahminler bulunuyor. Bu tahminlerin çoğu da ölü askerler, yaratıcısını kovalayan kitap gibi mizah içerikli temalardan oluşuyor.

    Animasyon filmlerinin prodüksiyonunu üstlenen Skydance Media'nın, projenin geliştirilmesi için birkaç yıl önce çalışmalara başladığı belirtiliyor. Chris Pratt'in James Gunn'ın kovulmasının ardından henüz açıklanmayan yeni yönetmeniyle çekimlerine başlanması planlanan Guardians of The Galaxy Vol.3 çekim programının bitmesinin ardından 2019 yılının yaz aylarında Ghost Draft'ın çekimlerine başlanması planlanıyor. Ayrıca Chris Pratt'in gelecek projeleri arasında geliştirme aşamasında bulunan bir Jurassic World filmi daha bulunuyor. Pratt'in Avengers: Infinity War'un ardından Avengers: Endgame filminde de görülmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top