Hesabım
    "Mission: Impossible - Ghost Protocol"un Sonu Aslında Farklıydı!

    Mission Impossible Ghost Protocol filminin orijinal sonu açıklandı.

    Mission: Impossible serisinin dördüncü filmi Mission: Impossible Ghost Protocol'un vizyona girmesinin ardından 7 yıl geçmesine rağmen, filmle ilgili bilinmeyen bir detay henüz açıklandı. Filmin görüntü yönetmeni Robert Elswit tarafından açıklanan detay, Elswit'in katıldığı bir podcast programı sayesinde gündeme damgasını vurdu.

    Başrolüne Tom Cruise'u yerleştiren, yedinci ve sekizinci filmleri için hazırlıklarına başlanılan Mission: Impossible serisinin dördüncü filmi hakkında yıllar sonra bir ayrıntı paylaşıldı. Bu ayrıntı ise filmin gidişatını değiştirecek nitelikte bir olaydı. Mission: Impossible Ghost Protocol filminin izleyicileriyle buluşmasının ardından 7 yıl sonra bir podcast programında konuşan görüntü yönetmeni Robert Elswit, filmle ilgili bir gerçeği açıkladı. Filmin sonunun aslında farklı olduğunu ifade eden Elswit, bu durumu şu sözleriyle açıkladı: "Filmin sonu orijinalinde, Tom Cruise'un Ethan Hunt olmayı bırakmasını ve Bakan olmasını içeriyordu. Böylece Ethan'ın yerine başka bir oyuncunun canlandıracağı başka bir IMF ajanını koyuyorlardı. Kim bilir, belki de bu kişi Jeremy Renner olacaktı. Ethan Hunt'ın bakan olmasıyla birlikte seri yeni bir ajanla devam edecekti. Bana göre bu çılgınca bir fikirdi. Ama bu fikir emir olarak gelmişti."  Seriyi tamamen farklı bir yere taşıyabilecek bu sondan vazgeçildiğini ifade eden Elswit, bu değişimin nedeninin filme aniden dahil olan Christopher McQuarrie olduğunu belirtti. Elswit, filmin çekimlerinin yarısında gelen yeni yönetmen ile birlikte senaryonun devamının yeniden yazıldığını ve Tom Cruise'un gidişinin böylece engellendiğini söyledi.

    Elswit sözlerine şu şekilde devam etti: "Chris geldi ve senaryonun sonunu yeniden yazdı. Böylece filmin başındaki birkaç ayrıntıyı da değiştirmesi gerekti. Küçük ayrıntıları yeniden çekerek filmi anlamlı hale getirdi. Her şeyi toparladı ve filmin sonunu getirmeyi başardı. Tom belki bakan olmadı ama kendi yolunu bulmayı başardı."

    Mission: Impossible serisinin yedinci ve sekizinci filmleri için Paramount'un Christopher McQuarrie ile yeniden anlaşma sağladığı bilinenler arasında yer alıyor. Bir yıl arayla izleyicileriyle buluşacak olan filmlerin 2020 ve 2021 tarihlerinde vizyona gitmesi planlanıyor. Ayrıca Paramount, bu film için David Fincher yönetmenliğindeki World War Z 2 projesini iptal etti...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top