Hesabım
    "Your Name"in Yönetmeni Marc Webb Oldu!

    Japon animesinin uyarlama filmini yönetecek isim belli oldu.

    J.J. Abrams ve Paramount altında geliştirilecek olan Japon anime uyarlaması Your Name'in, yönetmenini bulduğu resmi olarak duyuruldu. Aşkın (500) Günü ve Gifted filmleriyle sevilen yönetmen Marc Webb, filmi yönetmek üzere anlaşma sağlanan isim oldu.

    İlginç hikayesiyle Amerikan yapımcıların ilgisini üstüne çeken Japon anime filmi Your Name, uyarlanmak üzere geliştirme aşamasında bulunuyor. Geçtiğimiz aylarda filmin senaryosunu kaleme alacak olan ismin ArrivalBird BoxIşıklar Sönünce gibi filmlerin senaryosuna imza atan usta isim Eric Heisserer'in olacağı açıklanmıştı. Heisserer ile yapılan röportajda başarılı isim, Your Name'in Japon yapımcılarının filmin Amerikan versiyonunun çekilmesi için J.J. Abrams'den talepte bulunduklarını belirtmişti. Şimdi ise filmin yönetmen koltuğuna oturacak olan isim açıklandı. Aşkın 500 Günü, Gifted, Crazy Ex-GirlfriendThe Amazing Spider-Man gibi filmlere imzasını atan Marc Webb, Your Name uyarlamasında yönetmen olarak yer alacak.

    Japon animesi olan Your Name filmi, farkı yerlerde yaşamalarına rağlmen birbirlerine bağlı bir hale gelen iki yabancının hikayesini anlatıyor. Hayatından pek memnun olmayan Mitsuha, etrafı dağlarla çevrili bir bölgede yaşar. Vali olarak çalışan babası seçim kampanyaları ile uğraşmaktadır. Evde kendisi, kardeşi ve büyükannesi dışında kimse yoktur. Kırsal kesimdeki yaşamından fazlasıyla sıkılan Mitsuha, Tokyo'da yaşamanın hayalini kurar. Mitsuha ile aynı yaşlarda olan Taki ise, Tokyo'da yaşayan bir gençtir. Taki'nin günleri çalışarak ve arkadaşları ile vakit geçirerek geçer. Ancak bir gün, rüyasında kendini dağların sardığı bir kentte yaşayan bir kız olarak görecektir. Mitsuha ise tam tersi, kendini Tokyo'da yaşayan bir erkek olarak. Birbirine yabancı bu iki genç, garip bir şekilde kendilerini, birbirlerine bağlanırken bulacaktır. Amerikan versiyonu için ise daha farklı bir senaryo üzerinde çalışıyor. Amerikan yerlisi bir kadın ile Chicagolu bir gencin vücut değiştirme hikayesini anlatacak olan uyarlama filmin senaryosunun diğer ayrıntıları henüz açıklananlar arasında yer almıyor.

    Filmin yapımcılığını Bad Robots prodüksiyon şirketi adı altında J.J. Abrams ile orijinal filmin Japon prodüksiyon şirketi olan Toho üstlenecek. Filmin yapım aşamasına ne zaman geçileceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top