Hesabım
    Ethan Hawke, Paul Schrader'ın Western Filminde!

    First Reformed'un yönetmeni Schrader'ın yeni filmi "Nine Men From Now" olacak.

    Oscar adaylığı alan First Reformed filminde birlikte çalışan Paul Schrader ve Ethan Hawke yeniden bir araya gelmek istiyor. Bu kez bir Western film projesini hayata geçirmeyi planlayan Schrader, filmin başrolüne Ethan Hawke'ı yerleştirmeyi planlıyor. Filmin adının ise "Nine Men From Now" olacağı duyurulanlar arasında bulunuyor.

    "En İyi Orijinal Senaryo" kategorisinde Oscar adaylığı alan First Reformed filmi ile gündemdeki yerini koruyan Paul Schrader ve Ethan Hawke, yeni bir film için bir araya gelmeyi planlıyor. Western türünde olması beklenen filmin adı ise "Nine Men From Now" olacak. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda At Eternity's Gate filmindeki Van Gogh performansıyla "En İyi Erkek Oyuncu" adaylığına layık görülen Willem Dafoe da yer alacak. Western temalı dram filmi olacak olan Nine Men From Now filminin geliştirme aşamasında olduğunu Paul Schrader, katıldığı bir söyleşide açıkladı. Neo-Meta Western türündeki film, 1956 yapımı Seven Men From Now'ın bir uyarlaması olacak. Ethan Hawke'ın filmde yer alması henüz kesinleşmese de Schrader, Hawke'ın filmde yer almasını istediğini ifade etti.

    1956 yapımı Seven Men From Now filminin konusu ise bir şerifin hikayesini odağına alıyordu. Wells Fargo soygunu sırasında öldürülen karısını kaybetmesiyle yıkılan ve karısının ölümünden sorumlu olan yedi adamı öldürmek için hayatını feda eden şerifin hikayesini anlatan filmi yönetmen Schrader 80'li yıllara uyarlayacağını belirtti. Eğer her şey yolunda giderse Paul Schrader Nine Men From Now filmini 2019'un yaz aylarında çekmeye başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top