Hesabım
    Tom Hanks’li “Bios”a “The Handmaid's Tale” Transferi!

    “The Handmaid's Tale”in yıldızı Samira Wiley filmin kadrosuna katıldı.

    İki Oscar ve dört Altın Küre ödüllü usta aktör Tom Hanks’in başrolünü üstlendiği bilim kurgu filmi “Bios” oyuncu kadrosuna yeni bir ismi kattı. Netflix yapımı “Orange Is the New Black” dizisiyle çıkış yakalayan ve “The Handmaid's Tale” ile geçen sene Emmy kazanan başarılı aktris Samira Wiley filmin kadrosuna dahil oldu.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen film, dünyada kalan son adama odaklanıyor. Kendi faniliğiyle yüzleşmeye başlayan Finch bir mucittir. Ölmekte olan Finch, öldükten sonra köpeğine göz kulak olması için bir robot yapar. Robot zamanla, hayatı, aşkı, dostluğu ve insan olmanın ne demek olduğunu öğrenecektir.

    Filmin yönetmenliğini “Hardhome”, “Battle of the Bastards” ve “The Winds of Winter” gibi önemli “Game of Thrones” bölümlerinde yönetmenlik yapmış olan Emmy ödüllü Miguel Sapochnik üstleniyor. Senaryosuna Craig Luck ve Ivor Powell ikilisinin imza attığı filmin oyuncu kadrosunda son yıllarda “Kapan”, “The Florida Project” ve “Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri” gibi önemli yapımlarda boy gösteren genç yıldız Caleb Landry Jones da yer alıyor.

    “Bios”un Amerika’da 2 Ekim 2020 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top