Hesabım
    "Hababam Sınıfı Yeniden" İçin Okul Zili Çalıyor!

    Hababam Sınıfı Yeniden filminden yeni bir fragman yayınlandı.

    Rıfat Ilgaz'ın ölümsüz eserinden yeni nesile uyarlanarak beyaz perdeye aktarılan Hababam Sınıfı Yeniden filminden yeni bir fragman paylaşıldı. Doğa Can Anafarta'nın yönetmenliğini üstlendiği filmin fragmanında okullarına kız öğrencilerin transfer olması üzerine kahramanlarımızın başına gelenlere göz atma şansı yakalıyoruz.

    Yeşilçam'ın en sevilen filmlerinden biri olan Hababam Sınıfı, Rıfat Ilgaz'ın eserinden yeniden uyarlandı. Nostaljiyi yeniden canlandıran Hababam Sınıfı Yeniden filminin oyuncu kadrosunda bu kez Türk sinemasının usta oyuncularından Altan Erkekli'nin yanı sıra Toygan AvanoğluHande KatipoğluSadi Celil CengizYusuf ÇimÖzge ÖzacarGiray AltınokSami AksuNazlı Pınar KayaFırat AlbayramIrmak AydınMustafa KaraoğluHasan SayHülya DuyarOsman AlkaşDeniz Yeşil MaviNural Demirhan ve Vural Ceylan yer alıyor. Görüntü yönetmenliğini Mehmet Başbaran'ın üstlendiği filmin senaryosunu ise Evren Erdoğan ve Ayşe Balıbey kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Biz Size Döneriz ve Damat Takımıgibi başarılı komedi filmlerine imza atan Doğa Can Anafarta oturuyor. Yepyeni oyuncuları ve karakterleriyle Hababam Sınıfı Yeniden filmi Özel Çamlıca Lisesi'nin öğrencilerini konu ediniyor. Karma öğretime geçiş yapan erkek lisesine yatılı olarak kız öğrencilerin gelmesi üzerine ortalık karışır! Yeni gelen kızlar ve erkekler arasındaki eğlenceli rekabeti beyaz perdede izleyeceğimiz filmde öğrencilerin başına neler gelecek? Efsanevi Hababam Sınıfı serisine bir yenisini ekleyecek olan "Hababam Sınıfı Yeniden" filminde, Duba Nuri, Format Hasan, Racon Faruk, Yakışıklı ve Düldül gibi karakterlere filmde yer verilecek.

    İlk filmi 1975'te yayınlanan Hababam Sınıfı, 1976 yılında izleyicileriyle buluşan Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, 1977 yılında izleyicilerinin karşısına çıkan Hababam Sınıfı Uyanıyor ve 1981 yılında vizyona giren Hababam Sınıfı Güle Güle filmleri ile seriye devam etmişti. Yönetmen koltuğuna usta isim Ertem Eğilmez'in geçtiği bu serinin ardından 2000'li yıllarda başka bir Hababam Sınıfı serisi daha çekilmişti. Hababam Sınıfı Merhaba, Hababam Sınıfı AskerdeHababam Sınıfı Üç Buçuk filmlerinden oluşan bu seri de akıllarda yer etmişti.

    Efsaneleşmiş Hababam Sınıfı film serisinin devamı niteliğindeki Hababam Sınıfı Yeniden'in izleyicileriyle 5 Nisan 2019 tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top