Hesabım
    Emma Watson, Black Widow'da Rol Alabilir!

    Black Widow filminden yeni detaylar ortaya çıktı.

    Marvel Sinematik Evreni'nde Scarlett Johansson'ın canlandırdığı Black Widow karakterinin solo filminin çekileceği geçtiğimiz yıl içerisinde resmi olarak duyurulmuştu. Filmin yönetmen arayışının uzun bir süre devam etmesinin ardından yönetmen koltuğuna  Savaşın Gölgesinde ve Berlin Sendromu'ndan tanıdığımız Cate Shortland'in geçeceği açıklandı. Şimdi ise filmde başı çeken kadın karakterleri canlandırabilecek oyuncu listesi paylaşıldı. Listenin en başında bulunan isim Emma Watson oldu.

    The Hashtag Show'un iddiasına göre Black Widow filminin önemli kadın karakterlerini canlandırabilecek oyuncular belli oldu. Bu isim listesinin başında da Harry Potter serisinin yıldız oyuncusu Emma Watson yer alıyor. Ayrıca listedeki diğer isimler arasında Netflix'te yayınlanacak olan Ratched'den ve Beautiful Creatures'dan tanıdığımız Alice Englert, Hostages ve Neighborhood'dan tanıdığımız Dar Zuzovsky ve Fighting With My Family'nin yıldızı Florence Pugh bulunuyor. Söylentiler arasında filmin yönetmeni Cate Shortland, Marvel'ın başındaki isim Kevin Feige ve Marvel'ın yapımcılarından Brad Winderbaum'un karar kıldığı ortam isim Emma Watson oldu.

    Marvel Sinematik Evreni'nde ilk kez 2010 yılında vizyona giren Iron Man 2 ile görünen Black Widow, Yenilmezler ekibinin süper güçleri olmayan az sayıdaki üyesinden biri olsa da, ekibin vazgeçilmez bir parçası olarak öne çıkıyordu. Geçmişinde yaşadığı travmalara dair çok az veriye sahip olduğumuz Black Widow'un solo filminde karakterin, çok gizli Sovyet beyin yıkama ve eğitim programı Red Room'da geçen travmatik geçmişinin masaya yatırılacağı düşünülüyor. Stüdyonun 2019 yılı içerisinde neredeyse tamamen dolu olan programı nedeniyle Black Widow için bir program oluşturulmakta zorlanıldığı biliniyor. Geçtiğimiz ay içerisinde filmin senaryosunun beğenilmemesi üzerine baştan yazıldığı duyurulmuştu. Marvel'ın ikinci solo kadın kahraman filmi Scarlett Johansson başrollü Black Widow'un henüz resmi olarak açıklanmasa da 2020 yılı içerisinde vizyona girmesi bekleniyor. Scarlett Johansson, Black Widow filmi öncesinde ise Avengers: Endgame filminde izleyicilerinin karşısına çıkacak. Tüm Avengers kahramanlarını son kez bir arada görme imkanı yakalayacağımız Avengers: Endgame ise 26 Nisan 2019 tarihinde sinemalardaki izleyicileriyle buluşmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Avengers: Endgame filminin ardından Chris EvansChris Hemsworth ve Robert Downey Jr.'ın Marvel ile anlaşmalarının sona ereceği bilinenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top