Hesabım
    Beau Knapp ve Kurt Russell’lı “Crypto”nun İlk Fragmanı Görücüye Çıktı!

    Suç ve gerilim filmi “Crypto” ilk fragmanına kavuştu.

    Seven Seconds” dizisinin yıldızı Beau Knapp ve Altın Küre ve Emmy adaylığı bulunan usta oyuncu Kurt Russell’ın başrollerini paylaştığı kara para aklama temalı suç ve gerilim filmi “Crypto”nun ilk fragmanı yayınlandı.

    Filmin oyuncu kadrosunda konuk olduğu “The Handmaid’s Tale” ile Emmy kazanan Alexis Bledel, “Westworld”te boy gösteren Luke Hemsworth, “Legion” dizisinde izlediğimiz Jeremie Harris, “Mad Men”den tanıdığımız Vincent Kartheiser, Malaya Rivera DrewGabe Fazio ve Jill Hennessy gibi isimler yer alıyor. Komedi filmi "High School" ile tanınan John Stalberg Jr.’ın yönetmenliğini üstlendiği filmin senaryosunu ise 2014 yapımı bilim kurgu filmi “Sinyal” ile tanınan Carlyle Eubank ve David Frigerio ikilisi kaleme alıyor.

    “Crypto” genç bir kara para aklamayla mücadele ajanına (Beau Knapp) odaklanıyor. Karmakarışık bir yolsuzluk ve dolandırıcılık ağını araştırmakla görevlendirilen ajan, değişen ekonomik düzende aile çiftliklerini ayakta tutmaya çalışan babası (Kurt Russell) ve abisinin (Luke Hemsworth) yaşadığı memleketi New York’a gelir. Ajan kısa süre içerisinde kendini, gizemli bir sanat simsarının (Alexis Bledel), kripto para meraklısından siber dedektife dönüşen bir adamın (Jeremie Harris) ve acımasız müşterilerinin ihaleleriyle ilgilenen yozlaşmış bir muhasebecinin (Vincent Kartheiser) içinde yer aldığı tehlikeli bir yeraltı dünyasında tuzağa düşmüş halde bulur.

    “Crypto” Amerika’da 12 Nisan tarihinde gösterime girecek. Filmin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top