Hesabım
    Jumanji: Welcome To The Jungle 2'dan Set Fotoğrafı!

    Jumanji'nin devam halkasından set görseli yayınlandı.

    Henüz adı ve konusu resmi olarak açıklanmayan Jumanji: Welcome To The Jungle 2'dan ilk set karesi sinemaseverlerle paylaşıldı. Sony'nin sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımda Dwayne Johnson, Jack BlackKaren Gillan ve Kevin Hart'ı bir arada görüyoruz.

    2017 yapımı Jumanji Welcome To The Jungle'ın devam halkası niteliğindeki henüz adı belli olmayan filmden ilk set karesi yayınlandı. Uzun bir süredir geliştirme aşamasında bulunan filmin oyuncu kadrosuna geçtiğimiz aylarda birçok yeni isim eklenmişti. Bu isimler arasında Danny Glover, Danny DeVito, Awkwafina gibi isimler yer alıyordu. Serinin ilk filmi 95 yılında izleyicileriyle buluşan, geçtiğimiz yıllarda kaybettiğimiz Robin Williams ile başarılı oyuncu Kirsten Dunst'ın başrolünde yer aldığı Jumanji filmi olmuştu.

    Macera, aksiyon ve fantastik türlerindeki Jumanji: Welcome to The Jungle 2'nun ilk filmi olan Jumanji: Vahşi Orman filminde her biri özel güçlere sahip avatarlara dönüşen dört arkadaşın mahsur kaldıkları Jumanji'nin riskli ve tehlikeli dünyasında verdikleri mücadele anlatılıyordu. Dört sıra dışı arkadaş bir video konsol oyunu bulur. Daha önce kimse bu oyunun adını duymamıştır. Heyecanla oyunu incelemeye başlayan ve oynamaya koyulan dört ergen kendilerini vahşi bir ormanda avatarların bedenlerinin içinde bulurlar. Kısa bir süre sonra Jumanji ile oynadıklarının düşünen çocuklar kendilerinin de bir oyunun içinde olduğunu keşfederler. Sonsuza kadar Jumanji’nin içinde hapsolmamak için hayatların macerasını yaşamak zorundadırlar.  Devam filminin yönetmen koltuğuna Jumanji: Vahşi Orman'ın da yönetmenliğini üstlenen, ayrıca Sex TapeNew Girl, Freaks and Geeks gibi yapımların yönetmeni olan Jake Kasdan oturuyor. Filmin senaryosuna ise FringeLost gibi bilim kurgu yapımlarının senaryosunu kaleme alan Jeff Pinkner ile KnightfallEverything Sucks, Origin gibi yapımların senaryosunu kaleme alan Scott Rosenberg imza atıyor.

    Jumanji: Welcome To The Jungle 2'nun ülkemizdeki izleyicileriyle 9 Ocak 2020 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top