Hesabım
    Netflix Komedisi “Desperados” Kadrosunu Genişletiyor!

    Netflix yapımı komedi filmi “Desperados” kadrosunu şekillendiriyor.

    “Saturday Night Live”ın eski yıldızı Nasim Pedrad ve “The Chi” dizisinden tanıdığımız Jason Mitchell’ın başrollerini paylaştığı Netflix yapımı komedi filmi “Desperados” oyuncu kadrosuna iki yeni ismi kattı. “Pitch Perfect” filmlerinden hatırladığımız Anna Camp ve “The Tomorrow People” ve “The Flash” dizilerinden Robbie Amell filmin kadrosuna dahil oldu.

    “Desperados”, hayallerindeki adama aşık olan ancak adamı aradığında ulaşamayan bir kadına (Nasim Pedrad) odaklanıyor. Bu duruma çok sinirlenen kadın, aklına geleni yazdığı bir e-postayı adama gönderir. Fakat durum hiç de göründüğü gibi değildir. Birçok yerinden yaralı olan adam Meksika’daki bir hastanede mahsur kalmıştır. Bunu öğrenen kadın iki arkadaşını yanına alarak sınırın güneyine doğru çılgın bir yolculuğa çıkar. Amaçları e-postayı adamın bilgisayarından silmektir.

    Kısa filmleriyle tanınan Lauren Palmigiano’nun yönetmenliğini üstlendiği filmin senaryosuna Ellen Rapoport imza atıyor. Prodüksiyonuna başlanan filmin yapımcı kadrosunda 2007 yapımı “Juno”nun Oscar adayı yapımcısı Mason Novick ve Netflix yapımı “ARQ” ile karşımıza çıkan John Finemore yer alıyor. Filmin vizyon tarihi ise belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top