Hesabım
    Viggo Mortensen İmzalı “Falling” Kadrosunu Şekillendiriyor!

    Aile draması “Falling” aktör Viggo Mortensen’in ilk yönetmenlik denemesi olacak.

    Yüzüklerin Efendisi” serisinin Aragorn’u olarak tanıdığımız, “Şark Vaatleri” ve “Kaptan Fantastik” filmleriyle iki kez Oscar’a aday gösterilen başarılı aktör Viggo Mortensen’in ilk yönetmenlik denemesi “Falling” oyuncu kadrosuna üç yeni ismi kattı. Üç Oscar adaylığı bulunan Laura Linney, “Mindhunter” ve “The Sinner” dizilerinde izlediğimiz Hannah Gross ve “Jessica Jones” ve “The Expanse” dizilerinin yıldızı Terry Chen filmin kadrosuna dahil oldu.

    Mortensen’in başrolünü, yönetmenliğini, senaristliğini ve yapımcılığını üstlendiği aile dramasının oyuncu kadrosunda üç Altın Küre adaylığı bulunan usta oyuncu Lance Henriksen ve “Borg McEnroe”nun yıldızı, geçen sene “Örümcek Ağındaki Kız”da izlediğimiz İsveçli aktör Sverrir Gudnason yer alıyor. Çekimlerine Kanada’nın Toronto kentinde başlanan filmin vizyon tarihi belirsizliğini koruyor.

    Hikaye detayları tam olarak bilinmeyen filmde Viggo Mortensen erkek partneri ve evlatlık kızı ile birlikte Güney Kaliforniya’da yaşayan bir adamı oynuyor. Lance Henriksen ise düşünceleri ve davranışları geleneksel döneme ve aile yapısına çok daha uygun olan bir çiftçiye hayat veriyor. Mortensen emekli olacak bir yer bulmak amacıyla ailesiyle birlikte Los Angeles’a taşındığında, bu iki çok farklı dünya birbiriyle çarpışıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top