Hesabım
    Joaquin Phoenix ve Rooney Mara'lı "Mary Magdalene"den Fragman!

    Mary Magdalene'nin hikayesini anlatan filmden fragman yayınlandı.

    Rooney Mara'nın başrolünde yer aldığı ve Joaquin Phoenix'in ona eşlik ettiğim tarihi hikayeyi odağına alan Mary Magdalene'den fragman yayınlandı. İncil'de yeri olan Magdalalı Meryem'i konu edinen filmin yönetmenliğini ise Garth Davis üstleniyor.

    Geçtiğimiz yılın Mart ayı içerisinde izleyicileriyle buluşması planlanan, ancak The Weinstein Company bünyesinde olduğu ve Harvey Weinstein'ın taciz davaları sonucu şirketin iflas etmesiyle meydana gelen sorunlarla mücadele etmek durumununda kaldığı için Mary Magdalene, bu yıl vizyona girmek için hazırlanıyor. Universal Pictures bünyesinde bulunan film, İncil'de geçen Magdalalı Meryem'in hikayesini anlatıyor. Mary Magdalene filmi, hümanist ve sadık kişiliğine rağmen tarih boyunca en çok yanlış anlaşılan ve zor durumda bırakılan isimlerden biri olan Magdalalı Meryem'i hikayesinin odağına alıyor. Hayatta kalmanın yeni ve daha güvenilir yollarını arayan genç kadın, Hz. İsa'nın yolundan gidebilmek için herkese karşı çıkacaktır... Oyuncu kadrosunda Carol, The Girl With The Dragon Tattoo, Side EffectsA Ghost Story gibi filmleriyle tanıdığımız başarılı oyuncu Rooney Mara; Her, Walk The Line, Sisters BrothersYou Were Never Really Here gibi yapımların yıldız ismi Joaquin Phoenix; 12 Years A Slave, Doctor StrangeChildren of Men gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı oyuncu Chiwetel Ejiofor; Tahar RahimAriane Labed gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise altı dalda Oscar adayı olan Lion'un yönetmeni Garth Davis oturuyor.

    Tarihi konuyu ele alan Mary Magdalene'nin konusu ise şöyle: Birinci yüzyılda kutsal topraklarda geçen film, yeni bir hayat arayışı içinde olan, esrarengiz kadın Magdalalı Meryem’in hayatını konu ediyor. Küçük bir balıkçı kasabasında, geleneksel yapıdaki ailesiyle yaşayan Meryem, baskılarla sınırlandırılan hayatını bırakıp yeni bir harekete katılmaya karar veriyor. Karizmatik lider İsa’nın hareketine katılan Meryem, onun öğretilerini takip ederek Kudüs’e gider. Meryem kendisini Kudüs’te Hristiyanlığın doğuş hikayesinin ortasında bulacaktır.

    Mary Magdalene'in ülkemizdeki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz belli değil. Yurt dışındaki sinemalarda ise 12 Nisan'da gösterilmeye başlanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top