Hesabım
    Mel Gibson ve Sean Penn’li “Deli ve Dahi”den Yeni Fragman!

    “Deli ve Dahi”nin yönetmen koltuğunda Farhad Safinia oturuyor.

    Bu sene “Dragged Across Concrete”te izleyeceğimiz iki Oscar sahibi Mel Gibson ve 2016 yılından bu yana beyaz perdeden uzak kalan iki Oscar ödüllü Sean Penn’in başrollerini paylaştığı biyografik drama filmi “Deli ve Dahi”nin yeni fragmanı görücüye çıktı.

    Filmde başrol ikilisine “Game of Thrones” ile hatırlanan Natalie DormerJennifer EhleJeremy IrvineIoan GruffuddAidan McArdle ve Adam Fergus gibi isimler eşlik ediyor. Simon Winchester’ın “The Surgeon of Crowthorne” kitabından beyaz perdeye uyarlanan filmin yönetmenliğini ise 2007 yılında üç dalda Oscar’a aday gösterilen “Apokalipto”nun senaristi Farhad Safinia üstleniyor.

    “Deli ve Dahi”, Oxford İngilizce Sözlüğü'nün yaradılışın gerçek hikayesini konu ediyor. Profesör James Murray, gerçekleştirmek istediği proje için gecesini gündüzüne katarak çalışmaktadır. Amacı, Oxford İngilizce Sözlüğü'nün on bin kelimelik ilk baskısını hayata geçirmektir. Çalışmalarını sürdürdüğü sırada Murray'nin eline akıl hastanesinden büyük bir çalışma geçer. Çok tehlikeli hastaların konulduğu bir akıl hastanesinde yatmakta olan Dr. W.C. Minor, profesöre 10.000 kelimelik bir çalışma gönderir. Minor’un gönderdiği bu liste ikilinin yollarının kesişmesine neden olur.

    “Deli ve Dahi” ülkemizde 29 Mart tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top