Hesabım
    Karen Gillan'lı "All Creatures Here Below"dan Fragman

    Karen Gillan'lı dram filminden fragman paylaşıldı.

    Karen Gillan'ın başrolünde yer aldığı dram türündeki "All Creatures Here Below" filminden fragman yayınlandı. Yurt dışında vizyona girmeye hazırlanan film, Ruby ve Gensan çiftinin Los Angeles'taki çöküntüye uğrayan yaşamlarını konu ediniyor. 

    All Creatures Here Below'un konusu ise şöyle: Film, yoksullukla mücadele etmeye çalışan bir çiftin hikayesini konu ediyor. Gensan ve Ruby, birbirlerini seven, hayatta birlikte mücadele eden bir çifttir. Gensan, çalıştığı işten çıkarılınca büyük çift büyük bir zorluğun içine düşer. Yoksulluk çiftin hayatını gün geçtikçe yaşanmaz hale getirir. Gensan, en sonunda geçinebilmek için yasaları çiğnemek zorunda kalınca, Ruby ile birlikte kaçmaya karar verir. Akıllarında Ruby’nin korkulu rüyası olan Kansas’a sığınmak vardır. Çift vakit kaybetmeden Kansas’a doğru yola koyulur. Ancak bu yolculuk sandıkları kadar kolay değildir. Ruby’nin seçimleri ve aile kurma isteği özgürlüğe giden bu yolculuğu zorlu bir hale getirir.

    Dram türündeki "All Creatures Here Below"un yönetmen koltuğuna Animals filminin yönetmenliğini üstlenen Collin Schiffli otururken, filmin senaryosunu aynı zamanda başrol oyuncusu olan  David Dastmalchian kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda ise Guardians of The Galaxy'nin Nebula karakterine hayat veren ve Jumanji: Welcome To The Jungle, Selfie, Aşkta Mutlu Son Yoktur gibi filmlerin yıldız oyuncusu olan Karen Gillan; Prisoners, Ant-Man, Blade Runner 2049, Bird BoxA Million Little Pieces gibi yapımlardan tanıdığımız David Dastmalchian; House, Once Upon A TimeAssasination Nation gibi yapımlarda karşımıza çıkan Jennifer Morrison; David Koechner, Richard CabralJohn Doe gibi isimler yer alıyor.

    "All Creatures Here Below" yurt dışındaki izleyicileriyle 10 Mayıs 2019 tarihinde sinemalarda buluşacakken, ülkemizde vizyona girip girmeyeceği henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top