Hesabım
    Dave Bautista, Zack Snyder İmzalı “Army of the Dead” Kadrosunda!

    Netflix filmi “Army of the Dead” oyuncu kadrosunu şekillendirmeye başladı.

    300 Spartalı”, “Watchmen” ve “Batman v Superman: Adaletin Şafağı” gibi filmlerle tanınan ve son olarak 2017 yılında “Justice League: Adalet Birliği” ile karşımıza çıkan başarılı yönetmen Zack Snyder’ın yeni filmi “Army of the Dead” oyuncu kadrosunu kurmaya başladı. “Galaksinin Koruyucuları”, “Spectre” ve “Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı” gibi filmlerle tanınan Dave Bautista filmin kadrosuna katılan ilk isim oldu.

    Zombi temalı korku ve gerilim filminin senaryosu “Anestezi” ve “Kral Arthur: Kılıç Efsanesi” filmlerinin senaristi Joby Harold tarafından kaleme alınıyor. Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen film, Las Vegas’taki bir zombi salgını sırasında geçiyor. Bir adam salgın sırasında bir grup paralı askeri bir araya getirir ve büyük oynamaya karar verir. Ekip, karantina bölgesine girmeye cesaret ederek gelmiş geçmiş en büyük soygunu gerçekleştirmeye çalışır.

    Netflix, ilk olarak 2007 yılında gün yüzüne çıkan projeyi yılın başında Warner Bros.’tan devraldı. 70 milyon dolar bütçesi bulunan filmin yapımcılığı yönetmen Snyder, iş ortağı ve eşi Deborah Snyder ve Wesley Coller üstleniyor. Çekimlerine önümüzdeki Temmuz ayının ortalarında Amerika’nın New Mexico eyaletinde başlanacak filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top