Hesabım
    Diane Kruger ve Martin Freeman’lı “The Operative” Vizyon İçin Gün Sayıyor!

    Berlin Film Festivali’nin yıldızlarından “The Operative”in hakları satın alındı.

    2017 yılında “Paramparça” filmiyle Cannes Film Festivali’nin En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazanan başarılı Alman aktris Diane Kruger ve “Hobbit” üçlemesinden ve “Sherlock” dizisinden tanıdığımız Emmy ve BAFTA ödüllü Martin Freeman’ın başrollerini üstlendiği casusluk gerilimi “The Operative”in Kuzey Amerika dağıtım haklarını Vertical Entertainment satın aldı. Prömiyerini geçtiğimiz Şubat ayında Berlin Film Festivali'nde gerçekleştiren filmin bu yılın üçüncü çeyreğinde vizyona girmesi planlanıyor.

    Filmde başrol ikilisine “The Expanse” dizisinin Alex'i Cas AnvarWerner DaehnOhad KnollerYaakov Zada Daniel ve Liron Levo gibi oyuncular eşlik ediyor. Merakla beklenen filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise 2013 yapımı “Betlehem” ile Venedik Film Festivali’nde ödül kazanan İsrailli yönetmen Yuval Adler üstleniyor.

    Rachel, İsrail’in korkulan ulusal istihbarat örgütü Mossad'ın ajanlarından biridir. Ancak Rachel, babasının Londra’daki cenaze töreninde iz bırakmadan ortadan kaybolur. Rachel'ın nerede olduğu hakkındaki tek ipucu, Almanya'dan İsrail'e çağırılan eski gözetmeni Thomas'la yaptığı şifreli bir telefon görüşmesidir. Rachel’ın hayatı, İran’ın nükleer programına karşı geniş çaplı bir casusluk girişiminin içinde kaybolmuşken, Thomas hem onu korumak hem de Mossad'ın operasyonlarına ne gibi tehditler oluşturabileceğini belirlemek için Rachel'ın adımlarını geriye doğru izlemelidir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Martin Freeman ve Diane Kruger Güçlerini Birleştiriyor!
    • Diane Kruger ve Martin Freeman’lı “The Operative”den İlk Kare!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top