Hesabım
    Dave Bautista ve Kumail Nanjiani'li "Stuber"dan Fragman

    Aksiyon ve komedi türündeki "Stuber"dan fragman yayınlandı.

    Dave Bautista, Kumail NanjianiKaren Gillan gibi yıldız isimleri başrolüne yerleştiren aksiyon ve komedi türündeki "Stuber"dan fragman yayınlandı. Ülkemizde yaz ayları içerisinde izleyicileriyle buluşacak olan Stuber filminin fragmanında bir taksi şoförüyle şiddet yanlısı bir polisin işbirliği yapmasına tanık oluyoruz.

    Polisiye bir aksiyon filmi olan ve yüzleri güldürmek için hazırlanan Stuber'ın yönetmen koltuğuna It's All Gone Pete Tong, What If, Goon, Man Seeking Woman gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı yönetmen Michael Dowse geçerken, filmin senaryosuna Vier Gegen Die Bank'in senaryosunu kaleme alan Tripper Clancy imza atıyor. Eğlenceli filmin oyuncu kadrosunda ise Guardians of The Galaxy ve Avengers filmlerinin yıldız ismi Dave Bautista; The Big Sick, Life As We Know It, Central Intellegence, Silicon Valley, Portlandia gibi yapımların başarılı ismi olan Kumail Nanjiani; Selfie, Jumanji: Welcome to The Jungle gibi yapımların yıldızı Karen Gillan; Parks and Recreation, Battle of Sexes, Abby's, Santa Clarita Diet gibi yapımlardan tanıdığımız Natalie Morales gibi isimler yer alıyor.

    20th Century Fox bünyesinde bulunan aksiyon türündeki komedi filmi Stuber, son derece kendi halinde yaşayıp giden ve arkadaş canlısı olan bir Uber şoförünün başına gelenleri konu ediniyor. Stu adındaki bu sürücünün aracına bir gün bir polisin binmesi üzerine olaylar birbirine girecektir. Stu'nun aracına görev için binen bu polis, zaman geçtikçe daha kötü işlere bulaşmaya başlayacak ve en sonunda ise azılı bir katilin peşine düşecektir. İkilimiz birlikte giriştikleri bu tehlikeli kovalamacadan nasıl kurtulmayı başaracaktır?

    Dave Bautista ve Kumail Nanjiani'nin başrolünde yer aldığı Stuber filminin ülkemizdeki izleyicileriyle tüm dünya ile birlikte 12 Temmuz 2019 tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top