Hesabım
    Amy Adams’lı “Hillbilly Elegy”ye Glenn Close Dahil Oldu!

    Amy Adams ve Glenn Close aynı filmde buluşmaya hazırlanıyor.

    2006 yılından bu yana altı kez Oscar’a aday gösterilen başarılı aktris Amy Adams’ın başrolünü üstlendiği Netflix yapımı drama filmi “Hillbilly Elegy” oyuncu kadrosuna önemli bir ismi kattı. Bu sene “The Wife” ile yedinci Oscar adaylığını elde eden usta oyuncu Glenn Close filmin kadrosuna dahil oldu.

    Merakla beklenen filmin yönetmenliğini “Apollo 13”, “Akıl Oyunları” ve “Zafere Hücum” gibi filmlerle tanınan ve son olarak geçen sene “Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi” ile karşımıza çıkan iki Oscar ödüllü usta yönetmen Ron Howard üstleniyor. Vizyon tarihi henüz belli olmayan filmin senaryosuna ise 2017 yapımı “Suyun Sesi”nin Oscar adayı senaristi Vanessa Taylor imza atıyor.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen “Hillbilly Elegy”, Amerikan rüyasının günümüzdeki durumunu inceliyor ve Apalaş bir ailenin üç farklı nesline odaklanıyor. Hikaye, Yale Üniversitesi’nde hukuk okuyan ancak memleketine dönmek zorunda kalan ailenin en küçük üyesi tarafından anlatılıyor. Film, yazar ve risk sermayedarı J.D. Vance’ın 2016 tarihli aynı isimli anı kitabından beyaz perdeye uyarlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top