Hesabım
    Jon Stewart İmzalı “Irresistible” Kadrosuna Topher Grace Dahil Oldu!

    “Karanlıkla Karşı Karşıya”nın yıldızı Topher Grace’in yeni filmi belli oldu.

    2014 yılında “Rosewater” ile ilk yönetmenlik denemesine imza atan 22 Emmy ödüllü başarılı sunucu ve komedyen Jon Stewart’ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği komedi filmi “Irresistible” oyuncu kadrosunu şekillendirmeye devam ediyor. “Babamın Kabusu”, “Örümcek-Adam 3” ve “Karanlıkla Karşı Karşıya” gibi filmlerle tanınan Topher Grace filmin kadrosuna dahil oldu.

    Filmin bol yıldızlı oyuncu kadrosunda 2014 yapımı “Foxcatcher Takımı” ile Oscar’a aday gösterilen Steve Carell, “Damages” dizisinin iki Altın Küre adayı yıldızı Rose Byrne, Oscar ve Altın Küre ödüllü usta aktör Chris Cooper ve “Halt and Catch Fire” dizisiyle tanınan ve son olarak geçtiğimiz sene “Tully”de boy gösteren Kanadalı aktris Mackenzie Davis yer alıyor. Filmin vizyon tarihi belli değil.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen film, küçük ve muhafazakar bir Wisconsin kasabasında belediye başkanı olmaya çalışan eski bir deniz kuvvetleri albayına (Chris Cooper) odaklanıyor. Filmde Steve Carell albaya yardımcı olan Demokrat bir siyasi danışmanı, Rose Byrne, Carell’ın Cumhuriyetçi rakibini, Mackenzie Davis ise Cooper’ın kızını oynuyor. Topher Grace’in rolü açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top