Hesabım
    Dennis Dugan “Love & Other Disasters” İle Yönetmenliğe Geri Dönüyor!

    Komedi filmi “Love & Other Disasters” yönetmenine karar verdi.

    Süper Baba”, “Zohan’a Bulaşma” ve “Hayatım Yalan” gibi filmlerle tanınan ve son olarak 2013 yılında “Büyükler 2” ile karşımıza çıkan komedi filmlerinin deneyimli ismi Dennis Dugan’ın yeni filmi belli oldu. Başarılı yönetmen bağımsız komedi filmi “Love & Other Disasters”ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlenecek.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen “Love & Other Disasters”, kadın odaklı ve birden fazla hikayeyi aynı anda anlatan bir romantik komedi olarak tanımlanıyor. Film, düğünlerde çalışan ve sevgi dolu çiftler için mükemmel bir gün yaratmaya çalışan insanlara odaklanıyor. Çalışanların kendi ilişkileri ise mükemmellikten çok uzak, garip ve çılgın ilişkilerdir.

    Filmin senaryosunda yönetmen Dugan’a ek olarak Larry Miller ve Eileen Conn ikilisinin de imzası bulunuyor. Yapımcılığını Rob Paris ve Nadine de Barros ikilisinin üstlendiği film önümüzdeki ay düzenlenecek 72. Cannes Film Festivali’nde alıcı bulmaya çalışacak. Vizyon tarihi henüz belli olmayan filmin çekimlerine sonbaharda başlanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top