Hesabım
    "Star Wars: Knights of The Old Republic" Filmi Geliştiriliyor!

    Yeni Star Wars filmi hakkında ilk detaylar paylaşıldı.

    Star Wars'un dokuzuncu filmi olan Star Wars: The Rise of Skywalker için geri sayım başlamışken, yeni bir filmin geliştirme aşamasında olduğu duyuruldu. Lucas Film'in başkanı Kathleen Kennedy tarafından gerçekleştirilen açıklama MTV mikrofonlarına yapıldı.

    Star Wars Celebration günleri tam hızla devam ederken, Star Wars evreninin yeni filmi hakkında ilk bilgiler geldi. Lucas Film'in başkanı olan Kathleen Kennedy ile yapılan bir röportajda, yeni filmin adının Star Wars: Knights of The Old Republic olabileceği ifade edildi. Şimdilik bu isimle geliştirilen proje henüz ilk aşamalarda bulunuyor. Ancak geçtiğimiz yıllarda The Last Jedi'ın yönetmeni Rian Johnson tarafından yapılan açıklamada hiçbir zaman bir Old Republic üçlemesinin gelmeyeceği söylenmişti. Şimdi ise durumun değişmeye başladığına dair işaretler verildi. Kathleen Kennedy yaptığı açıklamada şu sözleri sarf etti: "Biliyorsunuz ki Old Republic'i sürekli konuşuyoruz. Şimdilik olayların nereye gideceğini bilemiyorum. Ama Star Wars filmleri için ritminde gitmeyen bir şeyler var ve bu konuda dikkatli olmalıyız. Kristal bir küremiz yok. Bir yılda iki film yapıp yapamayacağımız Solo filmiyle biraz denedik ve bunun işe yarayacakmış gibi hissettirmedi. Böylece biraz geri çekildik. Ama bu durum birçok hikaye üzerinde düşünmediğimiz anlamına gelmiyor."

    Şimdilik Star Wars: Knights of The Old Republic filminin hayata geçirilip geçirilmeyeceğini bilmiyoruz. Ancak David Benioff ve Rian Johnson'ın iki farklı Star Wars projesi üzerinde çalıştıkları bilinenler arasında yer alıyor. Eğer film hayata geçirilirse, ana hikayeden 4000 yıl öncesine gidileceği söyleniliyor. Star Wars: Knights of The Old Republic'in konusu Sith Lordu Dark Malak ve Jedi ordusu arasındaki savaşa dayanıyor. Star Wars: The Rise of Skywalker filminin son hazırlıkları sürdürülürken, Star Wars evrenine ait iki dizi hakkında ilk bilgiler paylaşılmıştı. Bu diziler Pedro Pascal başrollü The Mandalorian ve Diego Luna'nın canlandırdığı karakter olan Cassian Andor'un hikayesini konu edinecek olan bir proje Disney+ platformunda izleyicileriyle buluşacak.

    Star Wars: The Rise of Skywalker filmi ise 20 Aralık 2019 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top