Hesabım
    Olivia Munn’lı “Love, Wedding, Repeat” Kadrosunu Tamamladı!

    Romantik komedi türündeki filmin çekimlerine önümüzdeki ay başlanacak.

    Striptiz Kulübü”, “X-Men: Apocalypse” ve “Çılgın Ofis Partisi” gibi filmlerle tanınan ve son olarak geçen sene “The Predator” ile karşımıza çıkan Olivia Munn’ın başrolünü üstlendiği romantik komedi filmi “Love, Wedding, Repeat” oyuncu kadrosunu tamamladı. “Açlık Oyunları” serisinden tanıdığımız Sam Claflin, BAFTA adaylığı bulunan Freida Pinto, “Poldark” dizisinde izlediğimiz Eleanor Tomlinson, “Game of Thrones”ta boy gösteren Joel Fry, Allan Mustafa, Jack FarthingAisling Bea ve Tim Key filmin kadrosuna dahil oldu.

    “Love, Wedding, Repeat”, kız kardeşi Hayley’nin hayallerindeki düğüne sahip olması için iyi bir kardeş olarak elinden gelen her şeyi yapmaya çalışan Jack’e odaklanıyor. Jack, tüm bu koşuşturmaca sırasında iki yıl önce aşık olduğu ve kaybettiği Dina (Olivia Munn) ile tekrar bir araya gelir. Kaderin bu cilvesiyle birlikte düğündeki oturma düzeni yeniden düzenlenir ancak küçük bir değişiklik kaderi kökünden değiştirir ve feci ve komik sonuçlara yol açar.

    Filmin yönetmen ve senarist koltuğuna “Cenazede Ölüm”, “A Few Best Men” ve “Ay'ın Sırrı” gibi filmlerin senaristi Dean Craig oturuyor. Yapımcılığını Guglielmo Marchetti ve Piers Tempest ikilisinin üstlendiği filmin çekimlerine önümüzdeki ay İtalya’nın başkenti Roma’da başlanması bekleniyor. Filmin vizyon tarihi ise belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top