Hesabım
    Neil Burger İmzalı “Voyagers” Kadrosuna Yıldız Yağmuru!

    Bilim kurgu filmi “Voyagers” oyuncu kadrosunu oluşturmaya başladı.

    Sihirbaz”, “Limit Yok” ve “Uyumsuz” gibi filmlerle tanınan ve son olarak 2017 yılında “Olacak İş Değil” ile karşımıza çıkan yönetmen Neil Burger’ın yeni filmi “Voyagers” oyuncu kadrosunu şekillendirmeye başladı. Altın Küre ödüllü İrlandalı aktör Colin Farrell, “X-Men: Apocalypse”in Cyclops’u Tye Sheridan, yükselen yıldız Lily-Rose Depp ve “Dunkirk” ile tanıdığımız Fionn Whitehead bilim kurgu ve gerilim filminin kadrosuna dahil oldu.

    Çekimlerine önümüzdeki Haziran ayında Romanya’da başlanması beklenen filmin oyuncu kadrosu için 2017 yapımı “Gece Gelen”de izlediğimiz Kelvin Harrison Jr., fenomen dizi “Game of Thrones”un Bran Stark’ı Isaac Hempstead Wright, Netflix yapımı “Roxanne Roxanne”in başrolü Chanté Adams ve “Bizaardvark” dizisinden Madison Hu ile de görüşmelere başlandı. Vizyon tarihi henüz belli olmayan filmin yapımcılığını ise yönetmen Burger, “Hırsızlar Şehri”, “John Wick” ve “Sicario” gibi önemli filmlerin yapımcısı Basil Iwanyk ve Brendon Boyea üstleniyor.

    Senaryosuna da yönetmen Burger’ın imza attığı “Voyagers”, çok nesilli bir görev için uzaya gönderilen 30 çocuğun hikayesini anlatıyor. Çocukların yeni keşfedilmiş bir gezegene varması ve oraya yerleşmesi planlanmıştır. Uzay gemisinin yetişkin kaptanı gizemli bir şekilde öldürüldüğü zaman genç mürettebat kaosa sürüklenir. İlkel ve kabilesel bir hayata geri dönen çocuklar, en vahşi ve hayvani isteklerine boyun eğer.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top