Hesabım
    Mark Wahlberg’lü “Good Joe Bell”e Gary Sinise Dahil Oldu!

    Oscar adaylığı bulunan Gary Sinise’in yeni filmi belli oldu.

    2006 yapımı “Köstebek” ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar’a aday gösterilen Mark Wahlberg’ün başrolünü üstlendiği drama filmi “Good Joe Bell” oyuncu kadrosunu şekillendirmeye devam ediyor. “Forrest Gump”, “Apollo 13” ve “Fidye” gibi filmlerle tanınan Oscar adayı, Altın Küre ödüllü başarılı aktör Gary Sinise filmin kadrosuna dahil oldu.

    Filmin yönetmen koltuğunda John David Washington’lı drama filmi “Monsters and Men” ile geçen sene Sundance Film Festivali’nden ödülle dönen Reinaldo Marcus Green oturuyor. Oyuncu kadrosunda iki Altın Küre ve dört Emmy adaylığı bulunan Connie Britton, “Lost in Space”de izlediğimiz çocuk aktör Maxwell Jenkins ve genç yıldız Reid Miller’ın da yer aldığı filmin kalabalık yapımcı kadrosunda ise başrol Wahlberg, Daniela Taplin LundbergRiva MarkerJake GyllenhaalEva Maria DanielsCary Joji FukunagaRyan Ahrens ve Stephen Levinson bulunuyor.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen “Good Joe Bell”, ABD boyunca yürümeye karar veren Joe Bell ve oğluna odaklanıyor. Filmde Mark Wahlberg babayı, Reid Miller ise oğlu Jadin’i oynuyor. Filmin senaryosunu 2005 yapımı “Brokeback Dağı”nın Oscar ödüllü senaristleri Diana Ossana ve Larry McMurtry kaleme alıyor. Önümüzdeki sene vizyona girmesi beklenen filmin çekimlerine ABD’nin Utah eyaletinde başlandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top