Hesabım
    Chloe Grace Moretz, Tom ve Jerry Film Kadrosunda!

    Tom ve Jerry filminde yer alacak ilk isim belli oldu.

    Efsanevi çizgi dizi Tom ve Jerry'nin beyaz perdeye aktarılacağı resmi olarak duyurulmuştu. Şimdi ise Tom ve Jerry filminin kadrosuna katılacak olan ilk isim belli oldu. Bir live-action film olması planlanan Tom ve Jerry'nin kardoruna katılan isim genç oyuncu Chloe Grace Moretz oldu. Ayrıca Moretz'in rolü de resmi olarak açıklandı.

    Yediden yetmişe herkesin sevgisini kazanan Tom ve Jerry çizgi dizisinin live-action filminde rol alacak ilk isim belli oldu. Kick-Ass, Greta, Suspiria, Cameron Post'a Ters Terapi, Kanıma Gir, Carrie: Günah Tohumu5. Dalga gibi filmlerle tanıma imkanı yakaladığımız yıldızı parlayan oyuncu Chloe Grace Moretz, Tom ve Jerry filminin oyuncu kadrosuna katıldı. Moretz'in Kayla rolünde karşımıza çıkması bekleniyor. Kayla, Posh Hotel'de yeni çalışmaya başlamıştır. Otel'de bir düğün organizasyonu bulunmaktadır. Sinir bozucu fare Jerry ise düğününü mahvedecektir. Kayla, Jerry'nin her şeyi mahvetmemesi için sokak kedisi Tom'dan yardım isteyecektir. Eğer Tom ve Kayla, Jerry'yi durdurmayı başaramazsa Kayla'nın şeytani patronu onu kapı dışarı edecektir.

    Bilindiği üzere Tom ve Jerry film projesi Warner Bros bünyesinde geliştiriliyor. Filmin senaryosunda Set It Up, Isn't It Romantic, Booksmart gibi filmlerin senaryosunu kaleme alan Katie Silberman, Entourage, The Middleman, Charmed gibi dizilerden tanıdığımız April Prosser ve Brigsby Bear filminden tanıdığımız Kevin Costello'nun imzası bulunuyor. Bilindiği üzere filmin prodüksiyonuna 2019 yılı içerisinde başlanması planlananlar arasında yer  alıyor. Garfield filminde kullanılan tekniklerin benzeri olan bir live-action / CGI karışımıyla çekilecek olan filmin yönetmen koltuğuna Think Like A Man, Taxi, Barber Shop, Fantastic Four gibi yapımlardan tanıdığımız Tim Story oturacak. Filmde, tıpkı çizgi filmlerdeki gibi karakterler konuşturulmayıp fiziksel bir komedi yaratılmaya çalışılacak. Tom ve Jerry'nin daha önce de 1992 yılında Tom ve Jerry: The Movie isimli bir filmi çekilmiş, ancak beğeni alamamıştı.

    Live-action / CGI yardımıyla çekilecek olan Tom ve Jerry beyaz perde adapdasyonunun vizyon tarihi daha önce 16 Nisan 2021 olarak duyurulmuştu. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top