Hesabım
    Kate Winslet ve Mackenzie Foy "Black Beauty" Uyarlamasında!

    Black Beauty'nin yeniden beyaz perdeye aktarılacağı duyuruldu.

    Birçok kez beyaz perdeye uyarlanan ve ülkemizde Siyah İnci adıyla bilinen Black Beauty yeniden büyük ekrana aktarılıyor. Anna Sewell'ın klasik ve kült romanı Siyah İnci'nin başrolünde yer alacak olan isimler ise belli oldu. Bu isimler usta oyuncu Kate Winslet ve yıldızı parlayan genç isim Mackenzie Foy oldu.

    Bilindiği üzere Anna Sewell'ın hastalık dönemine denk gelen ve küçük kağıt parçalarına yazdığı bölümleri annesinin birleştirmesiyle bitirilebilen klasikleşmiş Black Beauty romanı bir kez daha beyaz perdeye uyarlanıyor. Çocuk edebiyatının sevilen eserlerinden biri olan Siyah İnci, büyük bir çiftlikte yaşananları konu edinmektedir. Çiftlikte yaşayan Siyah İnci isimli tay, akıllı ve uysal bir attır. Sahipleri de iyi kalpli olan Siyah İnci iyi bir eğitim almış ve güzel, değerli bir ata dönüşmüştür. Ancak bir gün başkasına satılan Siyah İnci, insanların ne kadar kötü niyetli olabileceğini ortaya çıkarır. İnsanların eziyetlerine, yüklerine katlanmak zorunda kalan Siyah İnci, artık dünyanın gerçekleriyle yüz yüzedir...

    Dram türündeki Siyah İnci filminin oyuncu kadrosunda yer alacak olan isimler Eternal Sunshine of The Spotless Mind, Titanic, Revolutionary Road, Sense and SensibilityThe Reader gibi yapımlardan tanıdığımız ve 7 Oscar adaylığı bir de Oscar ödülü bulunan Kate Winslet ile Interstellar, The Twilight Saga: Breaking Dawn, The ConjuringFındıkkıran ve Dört Diyar gibi yapımlardan tanıdığımız genç ve başarılı oyuncu Mackenzie Foy bulunuyor. Dram filmi Siyah İnci'nin yönetmen koltuğuna ise Adolescence ve Deserted filmleriyle tanıdığımız Ashley Avis oturuyor. Ayrıca filmin senaryosunu da Anna Sewell'ın romanından uyarlayarak Avis kaleme alıyor. Bilindiği üzere Siyah İnci filminde Mackenzie Foy, 17 yaşında olan ve taya duygusal bir şekilde bağlanan Joe Green karakterine hayat verecekken, Kate Winslet Siyah İnci'yi seslendirecek. Filmin yapımcılığını Constantin Film'den Jeremy Bolt ve Robert Kulzer üstlenecek. Gelecek hafta başlayacak olan Cannes Film Festivali sırasında Siyah İnci filminin tanıtılması ve pazarlanması planlananlar arasında yer alıyor.

    Siyah İnci daha önce de 1994 yılında Sean Bean ve David Thewlis'in başrolünde yer aldığı bir film ile beyaz perdeye aktarılmıştı. Yeni uyarlamanın izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top