Hesabım
    Batman Kısa Listesi: Robert Pattinson Ve Nicholas Hoult

    Robert Pattinson ya da Nicholas Hoult ile The Batman filmi için anlaşma sağlanabilir.

    Matt Reeves'in yönetmen koltuğuna oturacağı The Batman filminin başrolü konusunda yapılan uzun tartışmaların sonucunda, Batman karakterini kimin canlandıracağına dair daha net bir açıklama geldi. Bu isimler ise Robert Pattinson ve Nicholas Hoult oldu. Pattinson, Batman hayranlarının özellikle aday olarak gösterdiği isimler arasında yer alıyordu.

    Ben Affleck'in üzerinde çalıştığı senaryoyu geliştirerek noir bir film yaratmayı planlayan Matt Reeves'in Batman tercihi Robert Pattinson ya da Nicholas Hoult olacak gibi görünüyor. Pattinson'ı Alacakaranlık serisi, Remember Me, Little Ashes, Water For Elephants, Maps to the Stars, Soygun ve High Life gibi yapımların gittikçe yükselen yıldız oyuncusu olarak izleme şansı yakalamıştık. Ayrıca Pattinson, Christopher Nolan'ın merak edilen yeni filminde de rol alacak. Düşünülen ikinci sıradaki isim ise Tolkien ve X-Men filmlerinin yıldız oyuncusu Nicholas Hoult oldu. Listenin geri kalan kısmında Armie HammerAaron Taylor Johnson gibi isimler yer alıyor. Bilindiği kadarıyla iki oyuncu ile de Warner Bros tam olarak henüz sözleşme imzalamadı. Ancak rolü ikisinden birinin almasına kesin gözüyle bakılıyor. Eğer oyunculardan biriyle anlaşma kesin olarak sağlanırsa, Warner Bros ve DC'nin kararıyla filmin prodüksiyonuna bu yaz aylarında başlanacak. Çekimlere ise 2019 yılının son aylarında ya da 2020 yılının ilk aylarında başlanacak.

    Bilindiği üzere Batman hayranlarının Matt Reeves'e önerdiği isimler arasında Robert Pattinson'ın yanı sıra, Daniel KaluuyaSteven YeunOscar IsaacAdam Driver gibi isimler yer alıyordu. "Rogue's Nation" filmi benzeri bir atmoster yaratmak isteyen Reeves, duyguların ön planda olduğu bir gerilim filmi tasarlayacağını belirtmişti. Ben Affleck'in Batman rolünü tamamen bırakmasının ardından, yeni Batman'in daha genç, siyahi ya da Asyalı bir oyuncu tarafından canlandırabileceği açıklanmıştı.

    Batman karakteri birçok kez beyaz perdeye uyarlanmıştı. George Clooney, Michael Keaton, Christian Bale, Adam WestVal Kilmer gibi isimler Batman'e hayat veren oyuncular olmuştu. Ancak en çok beğenilen Batman, Christian Bale'li Christopher Nolan filmlerinde yer alıyordu. Eğer her şey yolunda giderse DC çizgi roman uyarlaması The Batman filmi ülkemizdeki ve tüm dünyadaki izleyicileriyle 25 Haziran 2021 tarihinde sinemalarda buluşacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top