Hesabım
    Netflix Yapımı “Coffee & Kareem” Kadrosuna David Alan Grier Dahil Oldu!

    Taraji P. Henson ve Ed Helms’li “Coffee & Kareem” kadrosunu genişletiyor.

    Benjamin Button’ın Tuhaf Hikayesi” ile Oscar’a aday gösterilen, “Empire” dizisinin Altın Küre ödüllü yıldızı Taraji P. Henson ve “Felekten Bir Gece”, “Tatil Zamanı” ve “Yakalandın!” gibi filmlerle tanınan komedi filmlerinin tanıdık yüzü Ed Helms’in başrollerini paylaştığı Netflix yapımı aksiyon ve komedi filmi “Coffee & Kareem” oyuncu kadrosuna yeni bir ismi kattı. Yakın zamanda Fox yapımı komedi dizisi “The Cool Kids”de izlediğimiz usta aktör ve komedyen David Alan Grier filmin kadrosuna dahil oldu.

    Oyuncu kadrosunda Emmy adaylığı bulunan Betty GilpinAndrew “King Bach” BachelorRonReaco Lee ve Terrence Little Gardenhigh gibi isimlere de yer veren filmin yönetmenliğini “Take Me Home Tonight”, “Goon” ve “Ya Aşksa” gibi filmlerle tanınan ve bu sene Kumail Nanjiani ve Dave Bautista’lı komedi filmi “Stuber” ile karşımıza çıkmaya hazırlanan Kanadalı yönetmen Michael Dowse üstleniyor. Filmin senaryosuna Shane McCarthy imza atarken, yapımcı kadrosunda başrol Helms ve Mike Falbo yer alıyor. Çekimlerine başlanan filmin vizyon tarihi belirsizliğini koruyor.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen filmde Ed Helms, Detroit’li bir polis memuruna, Taraji P. Henson ise onun kız arkadaşına hayat veriyor. Polis, kız arkadaşının 11 yaşındaki oğluyla birlikte aksiyon dolu bir maceraya atılarak adını temize çıkarmaya ve şehrin en acımasız suçlusunu alaşağı etmeye çalışır.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top