Hesabım
    Mila Kunis Ve Glenn Close, "Four Good Days" Filminde

    Four Good Days filminin başrol oyuncuları belli oldu.

    Pulitzer ödüllü roman "Four Good Days"in beyaz perdeye uyarlanacağı resmi olarak duyuruldu. Filmin başrol oyuncuları ise üç Golden Globe ödülünün sahibi olan ve son olarak The Wife filmiyle Oscar'a aday gösterilen usta oyuncu Glenn Close ile yıldız oyuncu Mila Kunis oldu. Filmin yönetmen koltuğunda ise Rodrigo Garcia yer alıyor.

    Nine Lives, Mother and Child, In Treatment, Albert NobbsSix Feet Under, The Affair gibi yapımlarda imzası bulunan Rodrigo Garcia'nın yönetmen koltuğuna geçtiği "Four Good Days", Eli Saslow'un Pulitzer ödüllü romanından uyarlanıyor. Dram türündeki filmin senaryosu kitaptan Rodrigo Garcia ve başarılı yazar Saslow tarafından uyarlanacak. Madde bağımlılığını konu edinen filmin oyuncu kadrosundaki başrol isimler ise Black Swan, That '70s Show, The Spy Who Dumped Me, Jupiter Ascending, Ted gibi yapımlardan tanıdığımız ve genellikle komedi yapımlarının aranan yüzü olan yıldız oyuncu Mila Kunis ile The Wife, What Happened To Monday, The Girl With All The Gifts, Damages, Heights gibi yapımlardan tanıdığımız, yedi kez Akademi adaylığı alan usta oyuncu Glenn Close oluyor. Bilindiği üzere Close ile yönetmen Garcia daha önce de Nine Lives ve Albert Nobbs filmlerinde birlikte çalışmışlardı.

    Eli Saslow'un aynı isimli kitabından uyarlanacak olan dram türündeki filmin konusu ise şöyle: Deb, kızı Molly'nin madde bağımlılığından kurtulması için ona yardımcı olmaya çalıyordur. Bu süreç tam dört gün sürecektir. Ancak anne kız uzun süredir birbirlerine yabancı gibi yaşıyorlardır. Bu dört günlük bir araya gelme süreci ise onların yaralarının kanamasına neden olacaktır. Ama aynı zamanda anne kızın bir araya gelmesi, birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini de hatırlamalarına yardımcı olacaktır. Yönetmen ve senarist Rodrigo Garcia, filmin yapımcılığını da Indigenous Media prodüksiyon şirketi aracılığıyla üstlenecek. Ayrıca "Four Good Days"in yapımcılığında Marina Grasic, Jai Khanna, Jon Avnet ve Jake Avnet gibi isimler de rol üstlenecek. Dram türündeki "Four Good Days" filminin hazırlıklarına ise 2019'un Eylül ayı içerisinde Los Angeles'ta başlanması planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top