Hesabım
    "A Quiet Place 2"nun Vizyon Tarihi Erkene Çekildi!

    Sessiz Bir Yer devam filmine yeni bir vizyon tarihi verildi.

    John Krasinski'nin yönetmenliğini üstleneceği korku türündeki devam filmi A Quiet Place 2'nun vizyon tarihinde değişikliğe gidildi. Sessiz Bir Yer'in fantastik evrenini genişletmesi planlanan devam filminin izleyicileriyle daha erken bir tarihte buluşması bekleniyor.

    Geçtiğimiz yıl büyük bir başarı yakalayan ve başrollerinde John Krasinski ile Emily Blunt'ın yer aldığı A Quiet Place'in ikinci filmi için yeni bir vizyon tarihi belirlendi. Devam filmine verilen ilk vizyon tarihi 15 Mayıs 2020 olmuşken, bu tarih iki ay öne çekilerek 20 Mart 2020 tarihi seçildi. Bilindiği üzere ilk filmde Abbott ailesinin uzaylı istilası karşısında hayatta kalma mücadelesini izlemiştik. Ancak aile üyelerinden Lee Abbott ve ailenin en küçük üyesi Beau Abbott hayatını kaybetmişti. Şimdi ise ikinci film için geriye kalan üç aile üyesinden Evelyn Abbott'a hayat veren Emily Blunt, Regan Abbott'a hayat veren Millicent Simmonds ve Marcus Abbott'a hayat veren Noah Jupe ile anlaşma sağlamak üzere görüşmeler yapılıyor. Ayrıca filmin oyuncu kadrosuna geçtiğimiz aylarda eklenen bir isim daha bulunuyor. Bu isim ise 28 Days Later, Inception, Sunshine, Red Eye, Peaky Blinders, Dunkirk gibi önemli yapımlarda yer alan başarılı oyuncu Cillian Murphy oluyor. 17 milyon dolarlık bütçesine karşılık olarak gişede 340 milyon dolarlık hasılat elde eden A Quiet Place'in devam filminin yönetmen koltuğuna oyuncu John Krasinski'nin oturması beklenirken, filmin senaryosunu  ilk filmin senaryosunu da kaleme alan Scott Beck ve Bryan Woods'un kaleme alması bekleniyor.

    A Quiet Place 2'nun konusu henüz belirtilenler arasında yer almıyor, ancak ilk filmin konusu şöyleydi: 2 çocuklu bir aile, izole bir kırsalda sakin bir yaşam sürmektedir. Henüz büyüme çağlarında olan çocuklar da, ebeveynleri de hiçbir şekilde konuşmamakta, işaret diliyle anlaşmaktadır. Ancak bunun sebebi konuşamıyor olmaları değildir. Aile gıcırtı çıkaracak her türlü adımdan, ses yapacak her türlü hareketten uzak durmaktadır. Ancak günün birinde bu sakin hayat, küçük çocukların oyun oynarken bir lambayı devirmeleri ile tepetaklak olur. Durgun sessizliğin içinde çıkan bu ses, ailenin peşindeki varlığın dikkatini hemen çekecek ve aile sessizliklerini bozmanın bedelini ağır ödeyecektir...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top