Hesabım
    Aksiyon Filmi “The Long Night”ın Başrolünü Bruce Willis Üstlenecek!

    Sevilen aktör Bruce Willis’in yeni filmi belli oldu.

    Die Hard”, “Pulp Fiction” ve “The Sixth Sense” gibi unutulmaz filmlerden tanıdığımız ve son olarak bu sene “Glass”ta izlediğimiz Altın Küre ödüllü başarılı aktör Bruce Willis yeni projesine karar verdi. Başarılı aktör aksiyon ve gerilim filmi “The Long Night”ın başrolünü üstlenecek.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen “The Long Night”, evi acımasız iki suçlu tarafından basılan gözden düşmüş bir doktora (Bruce Willis) odaklanıyor. Suçlulardan biri başarısız giden bir soygunda vurulmuş ve tıbbi yardıma ihtiyaç duymaktadır. Yaralı suçluyu tedavi edebilecek uzmanlığa sahip olmadığının farkında olan doktor, ailesini korumak için ne gerekiyorsa yapmak zorundadır.

    Filmin yönetmen koltuğunda 2017 yapımı korku ve gerilim filmi “12 Feet Deep” ile adını duyuran Matt Eskandari oturuyor. Doug Wolfe’un senaryosuna imza attığı filmin yapımcılığını Mark Stewart ve George Furla üstleniyor. Çekimlerine 3 Haziran’da Columbus, Georgia’da başlanacak filmin önümüzdeki sene vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top