Hesabım
    Chris Hemsworth Neden "Ghostbusters"ı Bırakıyordu?

    Chris Hemsworth'ten ilginç bir açıklama geldi.

    Kadın başrollü Ghostbusters filminde rol alan Chris Hemsworth, film ile ilgili üç yılın ardından bir açıklamada bulundu. Marvel'da Thor olarak tanıdığımız yıldız oyuncu Hemsworth, filmi sete bir gün kala bırakmak istediğini açıkladı.Variety'ye konuşan Hemsworth bunun nedeninden bahsetti.

    Son olarak Avengers: Endgame'de izlediğimiz ve Men In Black: International filminin vizyona girmesi için gün sayan Chris Hemsworth, rol aldığı Ghostbusters filmiyle ilgili açıklama yaptı. Oyuncu, Paul Feig'in yönetmen koltuğuna geçtiği filmde oynası üzerine anlaşma yaptığını, ancak filmin çekimine bir gün kala filmden ayrılmak istediğini açıkladı. Hemsworth'ün söylediklerine göre yönetmenle filmin çekimlerinden üç dört hafta kadar önce konuşmuşlar ve Hemsworth, Feig'in onun karakterini henüz yazmadığını öğrenmişti. Paul Feig ona merak etmemesini ve karakteri yazacağını söylemişti. Bunun üzerine Hemsworth, "O sete gitmekten çok korktum. Bir planım yoktu, yani onlardan besleniyordum ve kendimi gülünç hissettim. Ve bunu kullandım." Bilindiği üzere o dönemde Ghostbusters hayranları kadın başrollü bir film istemiyordu. Hemsworth bu durumu şöyle açıkladı: "Bütün süreç 'Karakterler üzerindeki haklarınız tam olarak nedir?' şeklindeydi. 'Filmi izlediniz, bu nedenle filmin nereye gittiğini söyleyebilirsiniz.' Bunun çok talihsizce ve biraz da hayal kırıklığı olduğunu düşündüm."

    Bilindiği üzere 2016 yapımı olan Ghostbusters, serinin devamı olarak kabul edilmiyor. Önümüzdeki yıllarda izleyicileriyle buluşması beklenen Jason Reitman yönetmenliğindeki Ghostbusters ise 1980'li yıllardaki orijinal filmlerin devamı niteliğinde olacak. Bu filmin başrollerinde Finn WolfhardMckenna Grace ve Carrie Coon bulunuyor. Ancak kadronun geri kalanı henüz belli değil. Ayrıca geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamaya göre orijinal filmlerin senaristi ve oyuncusu Dan Aykroyd da bir senaryo kaleme aldı. Bu senaryo bizleri Ghostbusters filmlerinin geçmişine götürecek. Bu prequel filmi ya da dizisinin ne zaman çekilmeye başlanacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor. Yeni Ghostbusters filmi ise ülkemizdeki izleyicileriyle 10 Temmuz 2020 tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top